Ahojte, ja by som velmi rada obdarivala moju doktorku. Psychiatricku, kedze mi pomohla dostat sa z poporodnej depresie a uzkostnej poruchy. O mesiac idem na poslesnu kontrolu. Chcela by som jej dat taketo nieco, vid fotky, ale co tam napisat, aby to nebolo trapne....
Ci aj tieto je trapas?
Lekari nesmu prijmat ziadne dary,tak aby si ju nedostala do problemov a nakobiec odides s personalizovanym darcekom domov.
@iwesska nie su to peniaze. A uz som jej doniesla xkrat cokoladu. 🤦🏻♀️
Dala by som len: Ďakujem
To stačí, žiadne personalizované oslovenie.
Nie nenos žiadne úplatky, je to trápne.
To nie je uplatok,kludne jej to daj ako to je a podakuj,niet co viac vymyslat k tomu.....
@laurita285 uplatky 🤣🤣🤣🤣🤦🏻♀️
@pinkgirl
@77daniela77 ano, tolko som mala na mysli aj ja. 🙂
záleží ako to zoberie ona....za mňa to nič zlé nie je, , ja keď som chodila s dcérou na ORL do ZA, tak jej dala lekárka naraz aj 5 veľkých čokolád čo jej podľa všetkého nanosili pacienti...a pani si chcela udržať aspoň akú - takú figúru...
Tak ked jej bezne nosis cokolady,mas to tazke teraz vymysliet nieco extra. Za mna je to vlezle,pokial si jej uz priebezne nieco davala, davat zas a este vacsie, ale tak tvoje rozhodnutie🤷♀️ Kludne by stacilo Merci.
Možno iba čokoládu a priložiť k tomu ďakovnú kartu, pohľadnicu.... A kľudne napíš niečo vlastnými slovami, ako to cítiš ☺️
Mne sa to zdá prehnané, zobrala by som Merci a slovne poďakovala. Alebo jednu ružičku na rozlúčku 🙂
@deti95060810 ja chodim z dverou na kozne kazdy mesiac a zdy si nieco dcera odnesie odtial...aj 3 cokolady dezert alebo kupelne oplatky...
@slavomira236 no to asi dostane lekárka od pacientov...🙂
keby to všetko zjedla - má 120 kg - lekárka
@jazula hej, kvet je super... kľudne aj rezaný...
povie si, hm ok, dalšia čokoláda... šup s ňou do skrinky... pre mňa ako učiteľku je úprimné poďakovanie oveľa viac než čokoláda a veľakrát ma to aj dojme, ked vidím, že ten rodič to myslí úprimne..
Lekari a sestry maju tony cokolady. Rozdavaju to upratovackam a podobne. Coko urcite nie. Radsej kos s pochutinami, alebo ovocim. Alebo kvet.
Dat čokoládu, nie je úplatok. Je to milé. Nepíš tam nič, povedz jej len: dovolilasom si takú maličkosť. Ďakujem.
Kvety ju urcite potesia.
Vezmi narcisy alebo tulipány, ak je posledná navsteva
Kytica je tiez super napad. 🥰😍 Miluje ich!
Obyčajné ďakujem a dobré hodnotenie na nete ju určite poteší viac ako čokoláda od premotivovanej pacientky.
Kludne. Ďakujem 🙂 to je v pohode
@januska12323 🤣 🤦🏻♀️
@miskamicha 🌷
Ja ti rozumiem, že chceš dať dačo extra, keď si vďačná. Ale podľa mňa si vôbec nerob starosti a nepreháňaj to veľmi. Ja ti poviem za seba (som anestéziológ, čiže taký “zákulisný element”) a mňa vždy veľmi poteší, keď si niekto na mňa spomenie - nie kvôli darčeku ale kvôli tomu, že bol natoľko spokojný s mojou prácou, že mu stálo za tú námahu ma nájsť a poďakovať a hlavne tých ľudí rada vidím po čase po operáciách, že sa majú dobre. Ale u nás je to troška iné ako u ambulantných lekárov. Priznám sa, že mi je občas troška nepríjemné, keď niečo ľudia prinesú - ale to iba z toho hladiska, že si robili starosti, samozrejme som rada, že som mohla pomôcť a boli spokojní. A poviem ti, že keby niekto doniesol napr malú kytičku tulipánov z lidla, tak ma to neskutočne poteší. Čiže ak dokonca vieš, že pani doktorka má rada kvietky, zober jej kyticu, určite jej spravíš veľkú radosť a nič trápne na tom nebude. A som rada, že si sa dostala z depresie. Krásne dni želám 🌸
ja osobne by som jej dala kvety, tie personalizovane cokolady su take ehm ako to povedat 🥴 a dnu je aj tak normalna Milka
a podla mne je mile, ze sa chces podakovat
Kupila by som nejaky vkusny crepnikovy kvet.