Ahojte, co si myslite o tejto farbe pre chlapca ? Uvadzaju ze je telova, no a je v sekcii pre dievcata, tak som si nie ista. Dakujem za nazory.
Určite pre dievča 🙂🙂
Dievčenské
Za mňa tiež dievčenské.
Oki dakujem baby, tak nebudem spekulovat 😊
Dievčenské. Pre chlapčeka určite nie🙂
Takému malému dieťaťu je absolútne jedno, či má na sebe modré alebo ružové oblečenie.
Jednoznačne dievčenské.
@cosmic_origin to je pravda, krpcovi je to fuk, ale napr. ja by som synovi vyložene dievčenskú farbu alebo štýl ani ako bábätku neobliekla. Čo nosil po svojej sestre, boli len neutrálne vyzerajúce veci. Ak by niekto aj obliekol chlapčekovi zdedené niečo dievčenskej farby, no dajme tomu, doma je to fakt úplne jedno, ale nové kúpiť pre chlapca dievčenskú farbu, to by som neurobila. 🙂
Neverim na delenie fariem na dievcenske a chlapcenske. Keby nebolo mojho super konzervativneho muza tak syna kludne obliekam do ruzovej. Je to moja oblubena farba a ak sa paci tebe, kludne kup. Kupila som mu zopar dievcenskych obleceni, lebo v dievcenskom maju ovela lepsie vyber, ale nesedeli mu velmi dobre. Tiez ma ruzovy cumel a vyviedlo to z rovnovahy vela ludi ked sme boli na prechadzkach😀
Ja som si zas dlho myslela, ze cakam dievca a nakupila som kopec malickeho dievcenskeho oblecka. A nakoniec bol chlapec. A z porodnice siel v ruzovom, ved je to jedno.
@andreatytler synova najobľúbenejšia farba je ružová, v pohode ju nosí.
@letfenixa jasne! Ruzova je krasna. Tu kde zijem je vela pristahovalcov z inych kutov sveta a ruzova je veru popularna farba pre vela muzov. Ja ked sa pozeram na synove fotky co mame, tak to je vsetko modre alebo sede.😒 Ani cervenu clovek nenajde casto v chapcenskom oddeleni. Skoda.
Kupila som tu sadu, kde je 5bodyciek, ale v sekcii chlapec, je tam okrem bielej a bezovej aj tato ista farba, tiez som myslela, ze bude telova, ci taka bezovejsia alebo ako to nazvat, ale ano, je to dievcenska marhulkova nazivo 🙈
No podľa mňa toto telová nie je to už marhulova 🤷🏻♀️ takže asi je dievčenské