Je toto ploštica? Alebo aký hmyz to môže byť? Dnes ráno som 2 ks našla na stene. Poštípaní nie sme.
Plostica to nebude, podoba sa mi to na chrobacika - rušník.. skus poguglit a porovnať..
Ploštice nelozia po stene. To určite nie je ploštica.
Nije toto nieje plostica ,plostoca lezie aj po stene rzi sa aj v skalách stien ,kolegyňa to bohužiaľ mala od susedky a zámoria celý vchod .Mali ich všade postel skrinky koberce ,čistá katastrofa .Toto co ste odfotila je malicky chrobáčik, nie plostica 😊
Plostica to nie je.
Ploštica je dlhšia, takej škoricovej lesklej farby. Keď ju rozpučíš, má takú zvláštnu mandľovú vôňu a videla by si krv. Toto je nejaký zablúdilý chrobáčik.
Áno je to ploštice mala som doma a je to katastrofa
fotka skutočne mizerná, takto niečo určovať je takmer nemožné 🙂 ale som si dosť istá, že ploštica by sa ti nepromenádovala za bieleho dňa po stene, cez deň bývajú dobre zalezené a ak byt nie je skutočne zamorený, je malá šanca, že nejakú uvidíš. takže môžeš byť pokojná, pravdepodobne nejaký chrobáčik, ktorý sa zobudil zo zimného spánku.
poprípade ešte sama porovnaj s fotkami z googlu, ale podla mňa to trochu vyzerá, že toto má krovky, tie ploštica nemá.