Je toto ploštica?

13. apr 2023

Je toto ploštica? Alebo aký hmyz to môže byť? Dnes ráno som 2 ks našla na stene. Poštípaní nie sme.

levandula7
13. apr 2023

fotka skutočne mizerná, takto niečo určovať je takmer nemožné 🙂 ale som si dosť istá, že ploštica by sa ti nepromenádovala za bieleho dňa po stene, cez deň bývajú dobre zalezené a ak byt nie je skutočne zamorený, je malá šanca, že nejakú uvidíš. takže môžeš byť pokojná, pravdepodobne nejaký chrobáčik, ktorý sa zobudil zo zimného spánku.
poprípade ešte sama porovnaj s fotkami z googlu, ale podla mňa to trochu vyzerá, že toto má krovky, tie ploštica nemá.

river_song
13. apr 2023

Plostica to nebude, podoba sa mi to na chrobacika - rušník.. skus poguglit a porovnať..

bloger
13. apr 2023

Ploštice nelozia po stene. To určite nie je ploštica.

mufka1
13. apr 2023

Nije toto nieje plostica ,plostoca lezie aj po stene rzi sa aj v skalách stien ,kolegyňa to bohužiaľ mala od susedky a zámoria celý vchod .Mali ich všade postel skrinky koberce ,čistá katastrofa .Toto co ste odfotila je malicky chrobáčik, nie plostica 😊

domkakvet
13. apr 2023

Plostica to nie je.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bylinka25
13. apr 2023

Ploštica je dlhšia, takej škoricovej lesklej farby. Keď ju rozpučíš, má takú zvláštnu mandľovú vôňu a videla by si krv. Toto je nejaký zablúdilý chrobáčik.

vutu
17. apr 2023

Áno je to ploštice mala som doma a je to katastrofa