Chcem sa opytat, ci sa vam toto zda ako originalny stitok. Dakujem za odpovede.
Ani mne nie, na 99%
@zlostitko určite nie
@zlostitko ani omylom original 🙂
Ešte som si všimla - pod kódom krajiny chýba číslo teda veľkosť 😉
Pani mi vsak tvrdi, ze to original je. A dakujem za vsetky odpovede.
original stitok by nebol takto nasity, ale urcite vsity do odevu... toto bolo dodatocne nasivane.... mozno stitok je original z nejakej inej veci.... a takto "zneuzity"....
To ma od originalu daleko 👍
Predavajuca silou mocou tvrdi, ze je to original a nechce mi vratit penieze. Poradite, co s tym??
určite to nie je original 🙂 a takéto veci treba kupovať len v normálnych eshopoch alebo v kamenných predajnach
@zlostitko hodte sem foto celej veci. Ono uz na pohlad sa da urcit, ci to je original.
Záleží aj na iných detailoch ako tento štítok, ak sú to nohavice tak nebude to nasite tak ako na tričku + rôzne rady majú inak vyšité štítky. Predpokladám že je to vec z bazaru. To môže byť v kľude odstrihnuté. Adidas zvykne mať viac štítkov + väčšinou aj vyšité Adidas priamo na oblečení. Ale poznam akčných ludi čo to hneď strihanie, videla som ako to vďaka vysacke ktorá tam ešte býva zavesená roztrhaju atd. Bohužiaľ v dnešnej dobe kúpite fejk ak v obchode, ťažko to overiť. Možno skúsiť či vôbec takýto model ma Adidas v predaji a ako vyzerá, ak sa dá... Inak sa treba poučiť. Ja napr som pri značkových veciach štítky hneď fotila do inzerátu.
@zlostitko nie je
Made in Ukraine 😁
baby, prečo tak hromadne používate Y v slove vYsačka? Veď to je od visieť, čiže visačka s mäkkým "i"
@simca06022011
@ivik111
@zlostitko Ja by som to urobila nasledovne: Ak mi naozaj vadí, že mám/nemám Adidas a nechcem fake ani zadarmo, tak ak je to zakúpené oficialne teda nie bazár, a predáva to cez svoj web alebo nejaký profil skús si pripraviť dôkazy foto webu, ponuky a podobne..... a poslať jej to s informáciami že ak nevráti cenu posielaš na SOI, colnicu a podobne. Že oni si s ňou už poradia. A ak je to len bazár, tak to pretrpim alebo jednoducho darujem 😉
Tiez myslim ze je to fake. Stitok vyzera ako keby ho tam niekto nasil. Na nete sa da najst zopar stranok ktore popisuju rozdiely medzi originalmi a kopiami, aj ked to tazko rozoznat ale aspon clovek zisti co si ma na veciach vsimat. Co sa tyka vratenia penazi je to po zaplateni tazke. Kde si to kupila? Bola vec nova alebo pouzita? Predavala pani iba jednu vec alebo ma takych veci na predaj viac? Ak si danu vec kupila cez internetovy bazar skus kontaktovat spravcu stranky, mal by ti pomoct, aj ked sa mozno vratenia penazi nedockas aspon upozornis na nedoveryhodneho predajcu.
štítok sám o sebe vyzerá, že je originálny, ale oblečenie nie, keby to bol originál štítok na hentom, tak by nebol hentak našitý, to si nemôžu niečo také dovoliť 🙂
@zlostitko mne to ako originál nepripadá 😕