Je toto originál Adidas?

zlostitko
11. apr 2019

Chcem sa opytat, ci sa vam toto zda ako originalny stitok. Dakujem za odpovede.

ewoolka
11. apr 2019

@zlostitko mne to ako originál nepripadá 😕

xima
11. apr 2019

Ani mne nie, na 99%

kristina2412
11. apr 2019

@zlostitko určite nie

gebeente77
11. apr 2019

@zlostitko ani omylom original 🙂

ivik111
11. apr 2019

@zlostitko pri originaloch,nesiju cez vysacku😉

mirgenah
11. apr 2019

@zlostitko toto je parádny fake 😄 Adidas original rozhodne nemá tak odflaknuto nasity lacno posobiaci štítok - šitie ako prišlo tak odislo - cez znak a ešte aj krivo odstrihnuty. To je Ukrajina? Podobne odtiaľ vozili. Alebo Ali? Horšie ak si za to zaplatila Adidas cenu.

mirgenah
11. apr 2019

Ešte som si všimla - pod kódom krajiny chýba číslo teda veľkosť 😉

zlostitko
autor
11. apr 2019

Pani mi vsak tvrdi, ze to original je. A dakujem za vsetky odpovede.

rora
11. apr 2019

original stitok by nebol takto nasity, ale urcite vsity do odevu... toto bolo dodatocne nasivane.... mozno stitok je original z nejakej inej veci.... a takto "zneuzity"....

anulllka
11. apr 2019

@zlostitko toto bude ukrajinsky "original", tzv. Abibaso

alchemilkazltozelena
11. apr 2019

To ma od originalu daleko 👍

zlostitko
autor
11. apr 2019

@anulllka 😂

zlostitko
autor
11. apr 2019

Predavajuca silou mocou tvrdi, ze je to original a nechce mi vratit penieze. Poradite, co s tym??

anulllka
11. apr 2019

@zlostitko aha, ty si ich uz kupila... 😔 Neporadim, ale drzim prsty.

xima
11. apr 2019

@zlostitko asi neporadím, možno si ta pani ozaj myslí že je to originál 🤔 ja som tak raz tiež kúpila fejk, poučila som sa, odvtedy vždy keď niečo kupujem poprosím predávajúcu o odfotenie štítkov. Možno trápne ale aspoň mám istotu.

zuanach
11. apr 2019

@zlostitko adidas veci maju tusim 4 stitky celkom

klarissa25
11. apr 2019

určite to nie je original 🙂 a takéto veci treba kupovať len v normálnych eshopoch alebo v kamenných predajnach

veronikaszabova
11. apr 2019

@zlostitko hodte sem foto celej veci. Ono uz na pohlad sa da urcit, ci to je original.

simca06022011
11. apr 2019

Záleží aj na iných detailoch ako tento štítok, ak sú to nohavice tak nebude to nasite tak ako na tričku + rôzne rady majú inak vyšité štítky. Predpokladám že je to vec z bazaru. To môže byť v kľude odstrihnuté. Adidas zvykne mať viac štítkov + väčšinou aj vyšité Adidas priamo na oblečení. Ale poznam akčných ludi čo to hneď strihanie, videla som ako to vďaka vysacke ktorá tam ešte býva zavesená roztrhaju atd. Bohužiaľ v dnešnej dobe kúpite fejk ak v obchode, ťažko to overiť. Možno skúsiť či vôbec takýto model ma Adidas v predaji a ako vyzerá, ak sa dá... Inak sa treba poučiť. Ja napr som pri značkových veciach štítky hneď fotila do inzerátu.

haanovajana
11. apr 2019

@zlostitko nie je

mirgenah
11. apr 2019

Made in Ukraine 😁

0silvia0
11. apr 2019

baby, prečo tak hromadne používate Y v slove vYsačka? Veď to je od visieť, čiže visačka s mäkkým "i"
@simca06022011
@ivik111

mirgenah
11. apr 2019

@zlostitko Ja by som to urobila nasledovne: Ak mi naozaj vadí, že mám/nemám Adidas a nechcem fake ani zadarmo, tak ak je to zakúpené oficialne teda nie bazár, a predáva to cez svoj web alebo nejaký profil skús si pripraviť dôkazy foto webu, ponuky a podobne..... a poslať jej to s informáciami že ak nevráti cenu posielaš na SOI, colnicu a podobne. Že oni si s ňou už poradia. A ak je to len bazár, tak to pretrpim alebo jednoducho darujem 😉

tesha21
11. apr 2019

Tiez myslim ze je to fake. Stitok vyzera ako keby ho tam niekto nasil. Na nete sa da najst zopar stranok ktore popisuju rozdiely medzi originalmi a kopiami, aj ked to tazko rozoznat ale aspon clovek zisti co si ma na veciach vsimat. Co sa tyka vratenia penazi je to po zaplateni tazke. Kde si to kupila? Bola vec nova alebo pouzita? Predavala pani iba jednu vec alebo ma takych veci na predaj viac? Ak si danu vec kupila cez internetovy bazar skus kontaktovat spravcu stranky, mal by ti pomoct, aj ked sa mozno vratenia penazi nedockas aspon upozornis na nedoveryhodneho predajcu.

dzupi898
12. apr 2019

štítok sám o sebe vyzerá, že je originálny, ale oblečenie nie, keby to bol originál štítok na hentom, tak by nebol hentak našitý, to si nemôžu niečo také dovoliť 🙂

ivik111
12. apr 2019

@0silvia0 dakujeme za upozornenie😉😁

0silvia0
12. apr 2019

@ivik111 dúfam, že ste to zobrali v dobrom a nie ako rýpanie ❤

ivik111
12. apr 2019

@0silvia0 nie,nie,ja uz sama na sebe pozorujem,ze zabudam gramatiku...ale "visacku"si uz budem urcite pamatat🤗😊

jolanamacku
12. apr 2019

Toto je original z predajne adidas v Pandorfe .