Je toto náhoda - znamenie?

27. apr 2024

Baby, mne sa teraz deje zvláštna vec. Pred rokmi (zhruba 20 rokov už 😱), som mala známosť, veľmi som do neho bola zaľúbená, no bol to chuj a len ma využíval. A dnes som si všimla, že môj priateľ (sme spolu 3 roky), má číslo občianskeho úplne identické ako tento môj bývalý mal telefónne číslo (len predvoľba chyba, keďže ide o raz šiestich cisiel). Ja neviem či je to vobec možné, takáto náhoda, očividne áno, ale zdá sa mi to až neuveriteľné. Úplne som zostala zarazená na to číslo asi 5 minút pozerať. Čo by ste si o tom mysleli, nejake znamenie alebo čo to je?

gribka1
27. apr 2024

No, a teraz rozmýšľaj čo ti to má povedať, na čo sa máš sústrediť pri terajšom partnerovi.

lauriik
27. apr 2024

Nechapem, ze si niekto pamata 20 rokov telefonne cislo svojho ex 🫣

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
27. apr 2024

@ka_ty2 to aj ja, ale svoju a nie svojho ex.

petamich
27. apr 2024

absolutne nic by som si nemyslela, nahoda 🤷‍♀️

egonsk
27. apr 2024

@ka_ty2 😁 tiez si pamatam svoje pevne linky, mal som ich 3 (2x analogove a 1x ISDN kde boli az 3 cisla) a je tomu vyse 24-30 rokov 😁

autor
27. apr 2024

@lauriik ja mám dobrú pamäť na čísla, pamätám si aj dátumy narodenín spolužiakov za základky 🤣

akje
27. apr 2024

@lauriik ja si stale pamatam cislo mojej spoluziacky zo zakladnre skoly spred 22 rokov :D vtedy mi nezobrazovalo meno volajuceho na telefone, iba jeho cislo :D

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
markusrasford
27. apr 2024

@lauriik ja si pamätám 30 rokov číslo ktoré sme mali pevnú linku a dokonca aj svokrovcov.

egonsk
27. apr 2024

to ja zabudnem do 5 minut aj meno osoby s ktorou sa bavim poprve 😁

markusrasford
27. apr 2024

Taka pikoska riaditeľ školy si pamätal dátum narodenia svojich študentov. Ina kava ...

ankare
27. apr 2024

To asi fakt nebude náhoda 😅

domkakvet
27. apr 2024

Nejako sa to tu zvrhlo na cisls kto si ake pamata, ale autorka chce vediet asi inu odpoved, tak ze nahoda a neries to.

mikadooo
27. apr 2024

Nič by som si o tom nemyslela. Akurát by som sa pobavila, naučila by som sa ešte tie dve písmenká a viem celé číslo op svojho priateľa, to sa môže do budúcna zísť 😁.

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
27. apr 2024

@ka_ty2 ty si dobra, ja ani ten svoj neviem. Teda asi aj viem, ale raz som cisla prehodila, tak odvtedy sa radsej pozriem do zoznamu

markusrasford
27. apr 2024

@ autorka. Mala by si veriť zájdite za vešticou ona ti to vysvetli

akje
27. apr 2024

@ka_ty2 ja som si tiez prave spomenula na nasu byvalu pevnu linku 😄😄

h2
27. apr 2024

Žiadne znamenie, je to obyčajná náhoda.

777januska777
27. apr 2024

Znamenie je to iba v tom prípade, ak to za znamenie považuješ. V živote sa nám pravidelne stanú rôzne zvláštne veci a aj veľké náhody, ale väčšinou to ani nevnímame.

markusrasford
27. apr 2024

@h2 ty tomu fakt rozumieš. Lebo to ty chceš tak to není znamenie. Je to znamenie jasne. Také náhody nie sú na dennej báze.

harrisson
27. apr 2024

Je to znamenie, otázka znie aké a co ti ma povedať...

h2
27. apr 2024

@markusrasford Sú. Keď si tak tupý, že si myslíš, že je to znamenie osudu, tak nech sa páči.

joannita
27. apr 2024

Autorka, moj byvaly mal mobilne cislo, ako ja datun narodenia. 2 cisla den, 2 cisla mesiac a 2 cisla a 2 cisla rok. (predvolbu neratam) Vtedy som to tiez povazovala za znamenie, ale bola to len uplna nahoda 😃

markusrasford
27. apr 2024

@h2 celý život si bola tupá. Potom ty primitiv nezabudni napísať ze ako som zaútočil na teba ty kopa nešťastia.

markusrasford
27. apr 2024

@h2 sa čudujem ze aj tupé ceruzky môžu prispievať také ako ty by mali len čítať aj to len do 22:00. Potom vycikať a do postele spat.

janickacrazy
27. apr 2024

Vidíš, keby si nemala takú dobrú pamäť na čísla, tak by si o tom ani nevedela. 😁

svetlonos
27. apr 2024

@markusrasford
u nás nas triedny mal takú pamäť🙂

ysseba
27. apr 2024

Napríklad ja a môj manžel máme rovnaké posledné štvorčíslie v rodnom čísle. Ani som o tom nevedela, upozornila na to matrikárka keď v nemocnici zapisovala nášho prvorodeného. Že je to rarita 🙂