Baby, mne sa teraz deje zvláštna vec. Pred rokmi (zhruba 20 rokov už 😱), som mala známosť, veľmi som do neho bola zaľúbená, no bol to chuj a len ma využíval. A dnes som si všimla, že môj priateľ (sme spolu 3 roky), má číslo občianskeho úplne identické ako tento môj bývalý mal telefónne číslo (len predvoľba chyba, keďže ide o raz šiestich cisiel). Ja neviem či je to vobec možné, takáto náhoda, očividne áno, ale zdá sa mi to až neuveriteľné. Úplne som zostala zarazená na to číslo asi 5 minút pozerať. Čo by ste si o tom mysleli, nejake znamenie alebo čo to je?
Nechapem, ze si niekto pamata 20 rokov telefonne cislo svojho ex 🫣
absolutne nic by som si nemyslela, nahoda 🤷♀️
@lauriik ja mám dobrú pamäť na čísla, pamätám si aj dátumy narodenín spolužiakov za základky 🤣
@lauriik ja si pamätám 30 rokov číslo ktoré sme mali pevnú linku a dokonca aj svokrovcov.
to ja zabudnem do 5 minut aj meno osoby s ktorou sa bavim poprve 😁
Taka pikoska riaditeľ školy si pamätal dátum narodenia svojich študentov. Ina kava ...
To asi fakt nebude náhoda 😅
Nejako sa to tu zvrhlo na cisls kto si ake pamata, ale autorka chce vediet asi inu odpoved, tak ze nahoda a neries to.
Nič by som si o tom nemyslela. Akurát by som sa pobavila, naučila by som sa ešte tie dve písmenká a viem celé číslo op svojho priateľa, to sa môže do budúcna zísť 😁.
@ autorka. Mala by si veriť zájdite za vešticou ona ti to vysvetli
Žiadne znamenie, je to obyčajná náhoda.
Znamenie je to iba v tom prípade, ak to za znamenie považuješ. V živote sa nám pravidelne stanú rôzne zvláštne veci a aj veľké náhody, ale väčšinou to ani nevnímame.
@h2 ty tomu fakt rozumieš. Lebo to ty chceš tak to není znamenie. Je to znamenie jasne. Také náhody nie sú na dennej báze.
Je to znamenie, otázka znie aké a co ti ma povedať...
@markusrasford Sú. Keď si tak tupý, že si myslíš, že je to znamenie osudu, tak nech sa páči.
Autorka, moj byvaly mal mobilne cislo, ako ja datun narodenia. 2 cisla den, 2 cisla mesiac a 2 cisla a 2 cisla rok. (predvolbu neratam) Vtedy som to tiez povazovala za znamenie, ale bola to len uplna nahoda 😃
@h2 celý život si bola tupá. Potom ty primitiv nezabudni napísať ze ako som zaútočil na teba ty kopa nešťastia.
@h2 sa čudujem ze aj tupé ceruzky môžu prispievať také ako ty by mali len čítať aj to len do 22:00. Potom vycikať a do postele spat.
Vidíš, keby si nemala takú dobrú pamäť na čísla, tak by si o tom ani nevedela. 😁
@markusrasford
u nás nas triedny mal takú pamäť🙂
Napríklad ja a môj manžel máme rovnaké posledné štvorčíslie v rodnom čísle. Ani som o tom nevedela, upozornila na to matrikárka keď v nemocnici zapisovala nášho prvorodeného. Že je to rarita 🙂
No, a teraz rozmýšľaj čo ti to má povedať, na čo sa máš sústrediť pri terajšom partnerovi.