Je to podľa vás krásna žena a ešte jedna pod otázka, vyzerá ako Megan Fox?
Vyzera ako kreslena 😃 musela by som ju vidiet nazivo aby som vedela ci sa mi paci.
Lebo tato fotka je cudna.
Ano je krasne upravena nalicena. Ale to su vsetky, ak sa daju nalicit profesionalom.
Je pekna, tie usta trochu divne posobia.. nevyzera ako megan
Žena je krásna áno.
Mne osobne sa ale na paci tvar jej pier a troska priveľké zuby?
Ale inak všeobecne, je to kost
Určite áno je krásna. Ako Megan podľa mňa nevyzerá.
Áno, je krásna. Akurát sa mi nepáčia tie veľké zuby a sú až príliš biele, takže to pôsobí umelo. A áno, trochu sa podobá na Megan Fox.
Najprv som myslela že je to Megan. Je pekná podľa mňa.
Ja tam vidím mužské črty. Chyba mi jemnosť ženy u nej.
Na Megan Fox vôbec.
@vani190493 Vieš mi popísať kde sú mužské črty? 🙂
Fotka pekna, zuby velmi pekne. Clovek by bol ale zvedavy, ako vypada rano, ked vstane, nenalicena a bez photoshopu. 🙂
A dakujem všetkým za reakcie
Tak škaredá isto nie je. Na Meghan Fox nemá, ale ináč áno, je pekná. Plastiku je vidieť, ale ešte v pohode.
K tým mužským črtám, má na ženu trochu moc výraznú sánku. Ale keby to tu nebolo spomenuté, tak si nevšimnem.
Tá hlava mi nejde na ženu vôbec. Ale ja sa môžem mýliť. Ja som vyjadrila názor.
Lebo ono ťažko sa mi o nej niečo hľadá :D ale ľudia hovoria (teda píšu), že je krajšia ako Megan
@h2
A ty vieš kto je to?
A kto to má byť? Krajšia ako Megan mi určite nepríde. Vyzerá byť mladšia a keď porovnám s fotkou mladšej Megan, tak už vôbec nie.
Ano je krasna. Trosku sa mi podobá na Megan, ale vedela by som rozoznat, ze to nie je ona.
Krása je subjektívna vec.
@h2 Nejaká brazílska modelka
Brazílska? Tak to bude chlap. 😆
@h2 Nie je chlap :DDD
Normalne mu povedz, ze sa ti nepaci, ked followuje a likuje baby na socialnych sietach, je to detinske a ukazuje to malo respektu k tebe. Ci je krasna alebo nie je tu uplne irelevantne.
Ano x2.
Claudia Alende. Chlap sa má na čo pozrieť, a to je asi tak všetko.
@akiana čooo? to k čomu je tento komentár?
Tak nepytas sa asi len tak, ze si ju nahodou nasla na nete a napadlo ti zistit si, ci ju nahodni ludia povazuju za krasnu 🙂
@akiana stále neviem čo myslíš, ja som single a sedí to druhé čo si písala :D ano náhodne
Pardon :D ,,žena"*