Je toto dobrý gin?

18. júl 2023

Som abstinent a zháňam alkohol na svadbu takže potrebujem poradiť. Narazila som na tortu druhy ginu sú prosím dobré? (Viem že isto sú aj lepšie ale tieto boli za dobrú cenu)
Ďakujem
Budem vďačná za každú skúsenosť.

melanta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miriam_s
18. júl 2023

Keď už dobrý gin tak beefeater gin

melanta
18. júl 2023

Za tú cenu určite nie. Lacný alkohol proste nie je dobrý. Ak nechceš niečo fakt drahé ale dobré, tak zlatá stredná cesta je spomínaný Beefeater alebo Gordon´s.

limoncino
18. júl 2023

Neviem, ja pijem len Beefeater

melynda
18. júl 2023

My sme ho takisto chceli skúsiť, ale za mňa osobne teda lepší Befeater. Chuťovo a takisto aj cena lepšia. Toto sa nedalo veľmi piť. A ešte mi aj zle z neho bolo, a to som ho toľko ani nevypila 😀 Čiže radšej nekupuj.

levandula7
18. júl 2023

dajú sa do 20€ kúpiť aj lepšie giny ako je toto alebo Beefeater teda.. Hendrick's, Malfy, Bombay sapphire.. ak ti nevadí si trochu priplatiť, tak Monkey 47 🙂 ale do G&T bude aj toto v pohode

amelie2017
18. júl 2023

@melanta s gordons sme pulirovali pribory.
Gin- tanqueray, bonbay saphire, g vine, martin millers, seagrams, ..

vanilkovazmrzka
18. júl 2023

Neviem, mne vsetky giny chutia rovnako… lacny, drahy, stale je to proste ta ista chut (ale davam do toho tonic a limety) 😃

hiro
18. júl 2023

Ten co si poslala ani nie je poriadny gin. Zlozenie: voda, lieh, gin...
Za mna tento: https://www.alkonealko.sk/tovar/463/tanqueray-n...

tenerifka
18. júl 2023

@amelie2017 presne tak, Grordons je lacñak

veltraud
19. júl 2023

Jasne, ze je rozdiel medzi dobrym a nedobrym - lacnym ginom. Za mna uplne topka Monkey 47 (na svadbu ako stvoreny, v stupli ma "prsten"), Beefeater verzia 24 a uplne najlepsi pomer cena - chut je malo znamy Plymuth. A z tych drahsich potom Hendricks akykolvek neurazi 🙂