Kupila som pred 3mesiacmi vodu v yves cez ich stranku a neviem čo ma napadlo sa kuknuť na zaruku.... je to datum vyroby alebo datum spotreby?
Ďakujem za radu❤️
@nikuska144 Nerozumiem co si kupila - vodu? To vyzera ako nejaky kozmticky pripravok. Na kozmetike je vacsinou uvedeny datum vyroby a spotreba je uvedena napr. 6 mesiacov od otvorenia - to si uz odlsedujes sama podla toho kedy vyrobok prvotne otvoris.
Zvykne byt na obale taky malicky obrazok otvoreneho tegliku a v nom napisane cislo.
Určite je to dátum expirácie, používam YR roky, na spodku je takto písaná expirácia. Len mi teda príde divné, že toto si kúpila normálne priamo v YR. Cez akú stránku si to kupovala?
@nikuska144
@nikuska144 tak to som dosť prekvapená. Ale je pravda, že ja kupujem všetko výlučne v kamennom obchode. Ale aj tak sa čudujem, že si dovolia predať niečo rok po záruke, takáto firma. Určite reklamuj. Prikladám foto mojej micerálnej vody.
@ivkazba myslim že reklamovať bude zbytočné budú si tvrdiť svoje a ja tak isto.
Ale Určite ich nato upozorním, aby si prekontrolovali sklad. 🙂
@nikuska144 Jaaaj micelarna 🙂 ved ked mas potvrdenie o objednani, tak preco by ti nevyreklamovali?
@nikuska144 aké svoje by si tvrdili? Nebudú s tým robiť žiadne problémy. Vedia, že ty by s týmto urobila veľký problém im, lebo to je dosť prúser poslať a predať výrobok rok po expirácii. Nemyslím, že YR robí problémy.
@nikuska144 na tej fotke vidím 04/26. Ale neostro, máš lepší záber?
@nikuska144
@ivkazba
Mate rovnaku manikuru :D
Kozmetika nemava dobu expiracie. Byva ,ze od otvorenia. Ani by som to neriesila. Je to chemikalia,ktora bude dobra este aj o dva roky.
je to dátum spotreby. určite reklamuj. Ten dátum je 2-3 roky od výroby, tzn používaš aspoň 3 roky starý produkt, kvalita môže časom klesať. je to len kozmetika, ale nikdy nevieš,ak máš citlivejšiu pleť môžeš z toho dostať napr. nejakú reakciu.
@stanulienkat Yves Rocher má na výrobkoch určite dátum exspirácie, takže prečo používať niečo, čo je podľa výrobcu rok po expirácii.
Skús overiť tu: http://www.checkfresh.com/yves-rocher.html
@nikuska144 na obale by malo byt napisane bud, datum exspiracie uvedeny na obale alebo, napr. spotrebujte do 2 rokov od datumu vyroby.