Je toto červotoč alebo potemník?

gabi2789
7. feb 2024

Všetky potraviny som skontrolovala boli ciste aj koreniny no všetko som vyhodila pre istotu..viedlo ma k tomu to ze som toto nasla jedno najprv na gauči potom na posteli v spálni q dnes som vybrala sufliky z podpostele a tam bolo pár ks týchto niektorí živý niektorý mŕtvy..po zabití zapácha ako plast alebo také niečo..bojím sa so synom ľahnúť do postele

tykat
7. feb 2024

Potemnik, on sa kludne nastahuje aj do nejakych suchych listov, zaludov a pod. alebo zabudnutej cokolady ci starych chrumiek za postelou, aj do kvetinovej dekoracie ak je stara, alebo ak mate nejaky nahrievaci vankusik s pohankou... my sme raz nevedeli prist na to odkial vychadzaju, v kuchyni nic, v komore nic a v obyvacke sem tam. A nakoniec ich muz nasiel v nejake staruckej znackovej cokolade co priniesol mozno 15r dozadu z ameriky a mal ju ako suvenir na policke.

gabi2789
autor
7. feb 2024

@tykat prehľadali sme kuchyňu a nič, obývačka kde teoreticky by byť mohli keďže malý tu tie chrumky papá atď nič..pozerali sme úložný priestor gauča a nič.. len v spálni v úložnom priestore niektoré mŕtve niektoré živé... ste si 100% istá ze je to potemnik?

tykat
7. feb 2024

@gabi2789 na 99% potemnik, nemate v uloznom priestore nieco z peria? Moze to by fakt v hocicom prirodnom.

rody2372
18. jún 2024

Dobrý deň môže byt aj v matraci s kokosovu vrstvou ?
Ja som dnes našla niečo podobne a pri rozpucen to zapácha ako bzdocha