Stala sa mi taka vec, ze niečo momentálne riešim a tak som pýtala Boha o znamenie ci do toho mam ísť alebo nie... v tom momente samozrejme žiadne znamenie neprišlo, tak si tak ležím v posteli a prezeram soc. siete, keď zrazu otvorím svoj profil a tam 90sledovateľov no dôležité je to ze predtým som mala 89a určite som nikomu dnes nepotvrdzovala žiadosť a mam prehlad o tom kto ma sleduje a nenasla som nikoho nového. Preto mi napadla myšlienka ci to nie je to znamenie. Samozrejme pre to môže byť nejaké racionálne vysvetlenie, ale aj tak by ka zaujímalo ci si o tom myslite....
akože ťa boh začal sledovať na instagrame? 😁
Ak velmi chces tak to pokladaj za znamenie, nic sa tym nezmeni
Veď si to zober podľa seba. Potrebuješ znamenie, je to znamenie. 😁😁
Ak ti ukazuje 90 sledovatelov musis ich aj tolko mat ... a ako co by to malo znamenat ?🫣
A ma to suvis s tym,co prave riesis?
Ak sa pýtaš na nezmyselne veci, tak znamenie (veľmi pravdepodobne) nečakaj. Ono prichádza len vo veľmi špecifických situáciách, vážnych situáciách - týkajúcich sa smerovania človeka vo viere, alebo v situáciách ktoré rozhodujú o živote a smrti.
Boha si poprosila o znamenie,tak ti pridal sledovateľa navyše? Nuž 🥴
Ľahni do tej postele zase naspäť, od únavy vymýšľaš blbosti.
Asi podla toho ci to ma s tym suvis.
Len si pekne zváž za a proti, či do niečoho ist, alebo sa s niekým poraď a nevymýšľaj takéto blbosti, že musí prísť nejaké znamenie, ktoré ťa odbremení od rozhodovania sa.
ďalší sledovateľ - Pán Boh ......
a ešte keď tam dáš hanbaté foto tak pribudnú aj ďalší Bohumilovia....😀
Jej, dik, za túto tému ..idem hneď skontrolovat mojich sledovatelov, či aj mne jeden nepribudol :D 😁😅🙈
Znamenia neprichádzaj na počkanie ale vtedy keď to nejmenej čakáš a dajú si načas.Ak chceš pokladaj za znamenie ak to súvisí olajkovanou fotkou akto sňou nesúvisíja by som to za znamenie nebrala.Od Boha znamenia prichádzaj napríklad cez laskavých ľudí,či nejaké živé svorenie ktoré je plné dobra.Nič Boh z internetom nemá a vecami ktoré ľudia vyrobili.
Má pre teba to číslo nejaký špeciálny význam? Cítila si pri tom niečo? Lebo ja mám pocit že proste vtedy vieš aj keď ešte netušíš. Raz som musela niečo súrne vybaviť čo bolo cez pol hodiny na peši. Ale len čo som vyšla z domu na chodníku bola krížom zdieľaná elektrická kolobežka. Musela som ju obísť a potom som sa zastavila a otočila s tým že je to nesprávne. Nastúpila som a šla ňou. Bol tam dlhý rad kvôli nejakým problémov a hneď za mnou povedali že už ďalších nevybavia. Nestihla by som prísť na Vianoce k rodičom kebyže na tú kolobežku nejdem. Ale vtedy som ti netušila. To bolo jedno z najsilnejších čo som zažila. Keď si všímaš tak to vieš že je to ono.
Nepochopil som znamenie čoho by to malo byť?
@minimie ale nevies co by sa stalo keby si tie vianoce nestihla- mozno by si stretla niekoho mozno by tvoj zivot nabral obrovsky obrat k lepsiemu a takto si o to vdaka debilnej kolobezke prisla.
@klementinka58 odhodilo mi dekel 🤣
Všetko je uhol pohľadu,pre teba je to znamenie,pre mňa chyba v systeme
@martinmmartin nemyslím, Vianoce s rodinou sú pre mňa najviac.
@minimie to objektivne nemozes tvrdit, lebo si do teraz nic lepsie nezazila ale to neznamena ze nic lepsie neexistuje aj ked si to ty zrovna nevies ani predstavit
@martinmmartin viem čo tým chceš.povrdať. vždy je nejaká úplne prťavá šanca že sa stane NIEČO. Ale v určitých prípadoch mizivá čo bol aj ten môj. Proste keď máš deti čo sa tešia na Vianoce a starí rodičia, ujovia a tety, bratranci a sesternice sú pre ne najviac. Je to ďaleko. Fakt si neviem predstaviť čo také by sa mohlo stať aby to vynahradilo deťom toto.
@minimie novidis- a znamenie ( zmeskany bus) si ignorovala vo velkom style a tak si sa diskvalifikovala z toho to zistit
@martinmmartin žiaden bus som nezmeškala 😊. Ale ja sa ťa nesnažím o ničom presvedčiť. Cudzie historky si predsa každý môže vyložiť ako chce.
Ver tomu,ze je to znamenie. Ved si cakala na znamenie. Ci si cakala,ze ti Boh zaklopka na dvere alebo spadne obraz na zem alebo ake silne znamenie si cakala?
A čo by to teda malo znamenať podľa tejto logiky, áno či nie? 🤔