Ahojte 🙂 od včera ma strašne boli konečník a niečo mi odtiaľ trčí ale dnes je to väčšie ako včera... môže to byť aj niečo horšie alebo to bude len tá zlatá žila ? Nikdy predtým som s tým problém nemala tak neviem 🤔 ďakujem za odpovede
To som mala po pôrode, brr, našťastie sa to stiahlo behom 3 týždňov, dávala som si na to len masť Faktu a celkom pomáha
asi by som nepouzila slovo "len", uz sa toho celkom nezbavis do konca zivota a moze to prejst do velmi bolestiveho stadia
Tak mňa už to aj teraz veľmi boli...bola som práve v lekárni kúpila som si tiež masť a čapíky faktu...len že desi ma to že je to väčšie od včera ...a teraz keď sa človek ani nevie dostať k lekárom len keď umiera :/
@marienka9999 staci im zavolat, spravia ti e-recept..ja som tak riesila, aj ked zvyhli na xty pokus,ale netrepala by som sa urcite.
Inak som už volala zohnala som číslo ...volala som mojej obvodnej že čo s tým vraj si mám v lekárni niečo kúpiť na zlatú žilu...ani sa nepýtala podrobnosti a zložila
@marienka9999 hej, na to sa velmi ani nepredpisuje. mozno detralex, ale ajtak je lepsie kupit si mobivenal, lebo je to to iste a lacnejsie.
@kiwi3 detralex je vyslovene na žily a je na predpis. Mobivenal je náhrada vo forme výživového doplnku a preto je na voľno, ale detralexu sa nevyrovná. To ti povie aj leká špecoalusta.
@kiwi3 mobivenal nie je to iste co detralex, je sice na predpis ale plne hradeny a nie je nebezpecny tak si myslim, ze v lekarni predaju aj bez predpisu aspon teda mne v par lekarnach predaju. Poistovna nan neprispieva ani cent.
@marienka9999 vymenit lekara a riesit to znovu, ale nerob paniku, ak by si mala nador, lebo toho sa urcite bojis, tak rakovina neboli v pociatocnych stadiach a mala by si krv v stolici. Skus si este urobit test na okultne krvacanie. A aj tu na mk su doktorky a vedia dobre poradit. Takze by som mozno zacala aj tu.
@natalienka12
@zirafienka je to uplne to iste, pozrite si zlozenie, len detralex je oficialne liecivo a mobivenal vyzivovy doplnok. Coz je pravdepodobne len lobing vyrobcu detralexu
@kiwi3 Píšu, že je to tá istá látka, ale nie je to to isté, ja teda nie som farmaceut, ale v každej lekárni mi povedali, že detralex je oveľa účinnejší a povedali mi to aj lekári - známi, ktorí nemajú dôvod robiť nejaký lobbing pre mňa.
moze to byt ono, treba ti nato lieky aby sa ti to nezhorsilo a stiahlo naspat..ja berem na to Detralex, a kup si aj dubovu koru - a moč si to, resp. aj gel s dubovou korou mi zabral.