Dobrý večer o mesiac má moj priatel narodeniny a ja si s tým už dlho lamem hlavu že čo mu kupiť kedže všetko má 🙂 Tak nanapadlo toto https://www.bastard.sk/panske-spodna_bielizen/u... damske aj panke
Oslava sa bude konat v kruhu velkej rodiny a aj darcčeky sa budu rozbalovať pred rodinou
Chcela by slm vedieť aky by ste mali nazor na to vy keby vašmu synovi dala jeho priatelka na narodeniny
Za odpovede ďakujem 🙂
Zahanbis ho riadne ked mu toto das...ak sa ti tak straaaasne pacia, kup mu ich ale daj ked budete vo dvojici...
@erikqa suhlasim s dievcatmi na rodinnu oslavu je to velmi nevhodne. Mozno to znie trapne no ja som svojmu manzelovi vtedy este priatelovi raz dala moju fotku s jeho domacim milacikom v peknom ramiku a oblecenie. Mozem povedat ze tu fotku mal vsade najprv na internate a teraz v praci. Sam mi povedal ze ho to velmi potesilo. Skus vymysliet nieco take. Darceky z lasky su vzdy najkrajsie a nemusia byt ani drahe 😉
Za obycajne trenirky 10 euro??
Kupila som nedavno muzovi trenyrky z bio bavlny po 5 a min.tyzden v jednom obchofaku som videla po 3 tiez bio bavlna.ok ale to bola akcia...
Mne pridu trenyrky dost vtipne ale presne-v sukromi nie pred celou rodinou.
Dobrou vonavkou alebo nejake listky na dobry fil koncert futtbal...tym nic nepokazis
@erikqa si normálna ? Takyto darček mu daj osobne nie pred rodinou 😂😂😂 koľko máš rokov preboha ???
nedávaj mu to pred rodinou, len v súkromí....ale ešte k tomu niečo pridaj - voňavku? alebo niečo vymysli...
No..ale baby..kto mu tie trenírky asi tak vyperie..ajtak mama..mne sa rokovaní vtipné nezdá, ale o to tu predsa nejde.. 🙂 normálna mama by nepovedala nič na to, sú dokonca rodiny ktoré poznám že by sa na tom všetci pobavili. Ak ich dobre poznáš a vieš odhadnúť tak sa riad podľa toho. Ale vo všeobecnosti nie..radšej osamote..aj keď je jasné že ich raz mama operie, vyvešia :D
mne manzel kupil na vianoce asi 5toro nohaviciek a v kruhu rodiny som ich vyberala. potesilo ma to, lebo boli fakt pekne ale asi by som prijala nieco ine z coho by si zo mna nerobili doma prdel. keby to bolo inak asi sa aj hned predvediem.. takto som sa cervenala iba