Samozrejme reálny človek z vášho života, nie Brad Pitt 😃
@satanca niee nie je to pravda😀
Prečo myslite? 😃
@satanca lebo keď som myslela na môjho tak mi napisal že on zas mysli na auto a na nové elektróny ktoré mu kúpi 😀
@satanca U mňa to funguje tak,že keď na niekoho myslím tak ho o pár hodín/dní stretnem, alebo sa ozve ,napíše (ide o ľudí čo som nevidela roky).
Ano, myslienka je energia, ktora ma urcitu silu. Preto napriklad nemame stale mysliet na chorobu, svoju ale ani blizkych. Myslenie na niekoho neznamena, ze vtedy vzdy on mysli na vas (ale aj to je mozne), ale moze mysliet napr. na spolocne veci, zazitky alebo ide smerom, kam vy, alebo v case kedy sa mozete potkat. Ani si to nemusi uvedomovat.
Myslím ze nie ale mohlo by 😁
No je to možné, neviem čím to je, ale napríklad mi si niekedy s manželom naraz voláme alebo ja myslím naňho a on pošli sms. Ale u nás platí to čo som už niekde čítala, že po rokoch sa partneri na seba začínajú podobať. 🙂
mne sa to stava, len mi myslou prebehne, aj do minuty hned dotycny zavola (ale ziadne platonicke niekolkohodinove denné snivanie) 🙂 uz kolkorat som povedala, ze cisla sportky keby tak..
@emm_i som pisala, ze clovek na ktoreho je myslene, si to nemusi uvedomovat, ale to neznamena, ze tie myslienky na neho neposobia. Zalezi aj na individualnej hlbke jeho pocitoveho vnimani. Pocitove vnimanie si clovek moze trenovat. Ludia sice viac uznavaju rozumove vnimanie, ale pocitove je vnimanie duchovneho sveta a je rovnako dolezite.
Ak chces ziskat pozornost svojej platonickej lasky je sice potrebne byt priatelska, spontana, otvorena pri stretnuti, avsak mozes aj prepokladat z jej strany podvedomu náklonnosť, ktora mohla vzniknut tym, ze si na nu casto myslela.
Dúfam, že nie.😅
Nie!!!
@satanca mimozmyslove vnímanie alebo telepatia bežne fungujú u zvierat. Všimla si si niekedy napríklad, ako čviriká kŕdeľ vtákov na strome a razom v jednom momente stíchne celý strom? Alebo ako sa obrovské stádo divo žijúcich zvierat naraz rozbehne na útek pred nebezpečenstvom? Antilopy, zebry a pod. - stádo tak veľké, že tí, čo sú na konci, nedovidia na tých na začiatku. Ľudia sú žiaľ tak "zdegenerovaní" civilizačným pokrokom, že tieto schopnosti nevyužívajú - jednoducho ich nepotrebujú. Vo svojej podstate ich však majú - len sú u nich potlačené. To samozrejme a priori neznamená, že keď na niekoho myslíš, automaticky myslí aj on na Teba. Za istých okolností to ale možné je a dá sa to "natrénovať".
Bohuzial, nie 🙂. Tomu sa hovori aj nestastna laska, ten prvy nestastne zalubeny moze mysliet na toho druheho nonstop a ten druhy mysli na uplne ine veci, lebo ten dany clovek je mu uplne lahostajny....aj taky je zial zivot.
@snehulienka3 máte pravdu totok iste sa stáva aj mne a dost casto
Nie 😀