Je to slušné odmietnutie?

31. aug 2022

Ahojte potrebujem sa trochu vyrozprávať a aj poradiť. Prečítať si ako to vidia zeny. Uz dlhšie sa mi páčil jeden chlap tak som mu včera dala najavo svoje sympatie a vypytala si kontakt.. Je sice pravda že je odomna o vyše 20 rokov starsi,ale mne sa naozaj páčil..Ja mam 23... (Prosim nepiste mi tu že mi šlo o peniaze,ja zarabam a on zaraba bežný plat, viac ako 800€ určite nie..Nieje ziadny bohač)Takže nepritahovali ma jeho peniaze ale on ako človek.. no k pointe... Povedal mi že som prenho mladá,že si mam najst niekoho mladšieho ..Myslíte že chlapom záleží na veku? Naozaj mu slo o vek alebo ma len proste nechcel tak to tak "zaobalil"? (mala som pred nim kratky vztah s chlapom v jeho veku a nevadilo mu to že som bola mladá)..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
31. aug 2022

Pravdepodobne ta nevnima ako svoju moznu partnerku a nevidi s tebou buducnost, tak nechce zabijat cas.

Inak ma zaujala veta "on zaraba bežný plat, viac ako 800€ určite nie.."

Ma 43 rokov. Toto urcite nie je bezny plat, to je dost mizeria.

dzulli1980
31. aug 2022

Jednoducho nemá záujem ... možno mu vadí vek, možno sa mu jednoducho nepáčiš atď. ... treba to prijať tak ako to je a posunúť sa ďalej ... a len tak medzi nami, pre 23-ročnú kočku je to "starec" 😉

doriiis
31. aug 2022

A neni to jedno ci to ,,zaobalil" alebo povedal pravdu?Tak isto ako zena ma pravo povedat nie ma pravo to povedat aj muz.Ako co ti mal narovinu povedat ze si pre neho mlada a neskusena.Potom by si vyplakavala ze muzi su svine.Odmietol ta slusne

ckocka
31. aug 2022

Niekomu na veku záleží, niekomu nie, niekto chce mladé tela, niekto ženu z rovnakej generácie. Nechce ťa, bodka.

0silvia0
31. aug 2022

Mozno ked budes mat 40, on vyse 60, ta bude chciet. Teraz ta nechce, treba sa s tym zmierit.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
31. aug 2022

@ckocka
@ckocka Nechce ma áno,to už viem..Potom nechápem prečo mi niekedy dával najavo aj on sympatie..Letmo sa ma dotkol,zaujimal sa o mna a podobne...

ckocka
31. aug 2022

Načo ti bude dobré ak to budeš chápať, Nepotrebuješ to chápať. Možno ani on nevie prečo, možno sa len práve nudil a bola si poruke.

liz_lemon
31. aug 2022

niektori ludia su taki kontaktnejsi, netreba si to hned vysvetlovat ako zaujem

ckocka
31. aug 2022

Predovšetkým netreba rozoberať každý prd. Furt dokola, nechce ma, nechal ma - ako je to len možné?

drake122
31. aug 2022

20 rokov je priveľa, ako otec a dcéra. Nečudjem sa, še povedal nie...

amelie2017
31. aug 2022

Konecne chlap, co ma rozum. Pravdepodobne si zratal, ze ty raz budes chciet deti, rodinu, a jemu sa uz do toho nechce a nechce ta vodit za nos.

lintu
31. aug 2022

Kedysi bolo kedysi (a aj to si si možno zle vtedy vysvetlila). Zariaď sa podľa toho, čo je teraz. Nie, niektorí chlapi naozaj nemajú záujem o vážny vzťah s výrazne mladšou partnerkou. Skúsenosťami, názormi, celkovým pohľadom na život ste pravdepodobne každý niekde úplne inde.

andreatytler
1. sep 2022

Aha... tak ak pred tym mal zaujem a potom ked si mu ukazala ze mas zaujem aj ty, tak sa stiahol. No, kludne je mozne ze ta chcel namotat a ked sa mu to podarilo stratil zaujem. Ale skor odhadujem ze sa este ozve za par dni a bude sa tvarit ze sa nic nedeje a ze stale chce byt s tebou kamarat a bude ta namotavat dalej.
Nie je nahodou zenaty? Neviem ake mas s nim plany ale ak ho chces ako zivotneho partnera, tak by som radila na neho zabudnut. Drviva vacsina "kvalitnych" muzov je v 40tke uz ulovena. Ti co su "na trhu", maju pravdepodobne nejaku vadu. Urcite mas lepsie sance najst dobreho partnera medzi muzmi okolo 30tky.

pribinak
1. sep 2022

Evidentne nechcel v posteli “dcéru”. Píšeš, že je o viac ako 20 rokov starší.

No nič, určite sa v tvojim okoli nájdu aj zaujímaví a podstatne mladší muži, skús si lepšie všímať

miadi
1. sep 2022

Ber to co povedal . Nezaobalil to. Moj brat mà 42r nechcel by 23r babu.. ked mal 35 pacila sa mu jedna kamoska ci kamosky dcera 19r ale len sa mu pacila no nechcel snou nic mat Lebo mu vadilo ze je moc mlada k nemu. Ty sa mu kludne mozes pacit ako osobnost ci ako zena.. len ta zas nechce mat za partnerku Lebo sa mu zda ten vekovy rozdiel privela. Takze to neber osobne pravdepodobne mà on pravdu a neklapalo by to.., nechce ta nechci ani ty jeho a nic si z toho nerob ze si prejavila zaujem .,

asia83
1. sep 2022

Ponúkli ste sa mu. Muži sú lovci. Nemáte žiadnu hrdosť? Dobre urobil.

jaskolka
1. sep 2022

Chlap, ktorý má zdravý rozum. Pre neho si primlada, možno sa mu páčis ako žena (alebo aj ten jeho záujem si si len ty zle vysvetlila) ale ma dosť rozumu na to, aby vedel, že vekový rozdiel je veľký.
Skutočne nechápem, čo ťa na takom oproti tebe starom chlapovi môže priťahovať, ale som rada ze aspoň on je v realite. Váž si, že ťa nevyužil, neťahal za nos a rovno ti povedal, čo povedal. A určite sa mu "nenatiskaj".

whatever1
1. sep 2022

Je to pochopitelne, ze chlap v jeho veku nema zaujem o vztah s mladou babou. Mozno sa mu pacis, mozno by si s tebou aj "uzil" ale to je tak vsetko. Si mlada, casom budes chciet svadbu, vlastne byvanie, dieta...a on ti nebude ochotny alebo schopny z toho nic dat pretoze on je niekde inde ako ty. Bud rada, ze bol uprimny a ze rozmysla hlavou a nie tym co ma v gatiach.

deti95060810
1. sep 2022

áno, slušne ťa odmietol...

hopsadobrandejsa
1. sep 2022

20 rokov je skutocne extremny vekovy rozdiel a celkovo aj tie zivotne priority su niekde inde.

Dost pochybujem, ze by ho bavilo chodit na party ci do klubov medzi mladych ludi ci ine veci ktore robia ludia v tvojom veku.. On uz toto ma za sebou a vo vseobecnosti urcite preferuje travit cas so svojimi rovesnikmi.

Netvrdim, ze by ste si nemali co povedat, ale z osobnej skusenosti mozem povedat, ze ste obaja v uplne inych fazach zivota a hoci 10 rocny rozdiel je este celkom v pohode ( existuje mnoho parov s takymto vekovym odstupom ), 20 rokov je generacny rozdiel.

Bud vdacna, ze bol k tebe uprimny a netaha ta za nos. Po sexualnej stranke by to pre neho mozno bolo fajn uzit si s mladou ale ako par tam velku perspektivu nevidim.

Predstav si, ze ked on pojde do dochodku, ty budes prave vitalna 40-cka ktora mu bude vybavovat terminy u doktorov.