Je to podvodníčka alebo lajdačka?

Včera o 19:42

Chcela som sestre kupit na vianoce kabelku, ktoru chcela ale nikde ju nevedela zohnat, vsade je vypredana a nosi uz dlho svoju staru kabelku, lebo caka, ze ju naskladnia. Ja som ju nasla na jednej stranke, kde predavaju ludia, novu, s visackou, hned som sa potesila, ze to bude pre sestru super darcek. Hned som ju aj kupila, pani slubila ze odosle, neodoslala, peniaze sa mi vratili. Napisala mi, ze sa ospravedlnuje ale nemala cas pretoze ma dve deti, tak som to pochopila a predaj uskutocnila znova. Dnes ma na odoslanie posledny den, pisala som jej uz tri krat, ci teda odosle. Neodpisala. Skusila som ju najst na internete, ze by som ju kontaktovala cez inu platformu kedze na tu mozno nechodi tak casto a prve co vyslo bolo dlznik.sk a ze ma 2000€ dlh na poistnom. Mysleli by ste si, ze je pani podvodnicka alebo len leniva lajdacka?

terezkaarthuramax
Včera o 19:47

A ty si to znovu zaplatila?

autor
Včera o 19:47

@terezkaarthuramax ano ale nie jej na ucet. Cez tu aplikaciu, tam ak predajca neodosle tovar peniaze ti vratia.

terezkaarthuramax
Včera o 19:52

Tak aspoň neprideš o peniaze aj kebyže je podvodníčka.
Veľa štastia pri ďalšom hľadaní, držim ti.palce.

marca12
Včera o 19:55

Neviem,ci je podvodnicka,ale urcite je to nejaka priekupnicka alebo ako sa tomu povie. Predava tovar,ktory este nema. Ona tu kabelku zrejme tiez odniekial objednava a este jej neprisla,tak ti nema co poslat.

autor
Včera o 19:58

@marca12 no presne toto mi tiez napadlo. Ale v tom pripade preco to mna robila hlupanu, ze nech urobim predaj este raz a posle hned? Ved mohla napisat nejaku vyhovorku ze je na dovolenke alebo nieco.

deti95060810
Včera o 20:44

lebo si myslela že dovtedy príde...no asi neprišla.

mircalla
Včera o 20:48

Tak to je snad jasne, ze podvodnicka. Vazne sa pytas?

kristinka92
Včera o 22:48

Neviem o čo jej islo, ale tretikrat tu kabelku od nej už prosím ta nekupuj 🙈

marca12
Dnes o 02:30

To su take klamarske typy. Tazko pochopit ich zmyslanie.