Ahojte. Prosim vas mozem poslat balik takym sposobom, ze:
Baba si objedna kuriera UPS, kt.pride ku mne, on mi da peniaze a ja odovzdam balik?
Ci zas nejaky podvodnici uraduju? Pise mi daky zahranicny profil, mizernou slovencinou. Tak neviem.
Viac než jasné nie?
https://www.google.com/search?q=podvod+kuriér
budú chcieť od teba na "potvrdenie kuriéra" údaje z tvojej platobnej karty (pošlú ti falošnú stránku dopravcu), ak im údaje z karty poskytneš začnú s ňou nakupovať.
Zapamätaj si kuriér to v živote nebude vyplácať peniaze, je to stále sa opakujúci podvod
Uz si videla, aby kurier niekomu nosil peniaze cash za tovar? Asi nie, ze? Takze z toho viac ako jasne krici, ze je to podvod. A ty v zivote ziadne peniaze neuvidis, prave naopak.
Nerozumiem tomu. Denne sa tu na to niekto pýta a minimálne každý týždeň je to zmieňovane v TV, na rôznych stránkach… Ľudia sú nepoučiteľní
Ešte si od teba vypytaju adresu, napíšu, že posielajú kúriera, ktorému už dali tie peniaze, ALE od teba budú chcieť zaplatiť poistku, ktorú ti potom vrátia akože.....😂
Toto určite netreba robiť, to je viac ako jasné, že je to podvod.
Dakujem vsetkym. Tusila som ze moze ist o podvod, ni prislo mi to ak celkom realizovatelne, ze pokial by necvceli udaje z karty, len adresu ....ale kaslem na to teda. Dakujem 🙂
Aky mai ti pisal. Aj mna oslovili kvoli tovaru a chceli poslat tovar cez paketu
Mám skúsenosť, baba ma kontaktovala cez meil, že ma záujem o tovar. Že pošle ku mne kuriéra PACKETA no ja som sa nedala a zavolá priamo packete a div sa svetu PODVOD. Samozrejme od "packety" mi prišiel meil ale vďaka bohu som vedela že to je podvod tak som nič nerozklikavala. Je tomu týždeň a baba sa už neozvala.
Ja premyslam kde si bola doteraz ved toto fici uz dobre 4 roky 🙈
Takýmto píšem darling zavolaj mi na 158
Určite podvod.