Je to podvod ohľadom kuriéra?

28. mar 2023

Ahojte. Prosim vas mozem poslat balik takym sposobom, ze:
Baba si objedna kuriera UPS, kt.pride ku mne, on mi da peniaze a ja odovzdam balik?
Ci zas nejaky podvodnici uraduju? Pise mi daky zahranicny profil, mizernou slovencinou. Tak neviem.

thereisabear
28. mar 2023

Určite podvod.

luccija
28. mar 2023

Viac než jasné nie?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maranco
28. mar 2023

https://www.google.com/search?q=podvod+kuriér
budú chcieť od teba na "potvrdenie kuriéra" údaje z tvojej platobnej karty (pošlú ti falošnú stránku dopravcu), ak im údaje z karty poskytneš začnú s ňou nakupovať.

matullienka
28. mar 2023

Zapamätaj si kuriér to v živote nebude vyplácať peniaze, je to stále sa opakujúci podvod

elanor
28. mar 2023

Uz si videla, aby kurier niekomu nosil peniaze cash za tovar? Asi nie, ze? Takze z toho viac ako jasne krici, ze je to podvod. A ty v zivote ziadne peniaze neuvidis, prave naopak.

jaaty
28. mar 2023

Nerozumiem tomu. Denne sa tu na to niekto pýta a minimálne každý týždeň je to zmieňovane v TV, na rôznych stránkach… Ľudia sú nepoučiteľní

gabika128
28. mar 2023

Ešte si od teba vypytaju adresu, napíšu, že posielajú kúriera, ktorému už dali tie peniaze, ALE od teba budú chcieť zaplatiť poistku, ktorú ti potom vrátia akože.....😂

mpg
28. mar 2023

Toto určite netreba robiť, to je viac ako jasné, že je to podvod.

autor
28. mar 2023

Dakujem vsetkym. Tusila som ze moze ist o podvod, ni prislo mi to ak celkom realizovatelne, ze pokial by necvceli udaje z karty, len adresu ....ale kaslem na to teda. Dakujem 🙂

niekto2hy
28. mar 2023

Nahodou tento vozil.🙂

tatianaba
28. mar 2023

@niekto2hy 😂😂😂

hedviga2
28. mar 2023

Aky mai ti pisal. Aj mna oslovili kvoli tovaru a chceli poslat tovar cez paketu

zuzana86zuzu
28. mar 2023

Mám skúsenosť, baba ma kontaktovala cez meil, že ma záujem o tovar. Že pošle ku mne kuriéra PACKETA no ja som sa nedala a zavolá priamo packete a div sa svetu PODVOD. Samozrejme od "packety" mi prišiel meil ale vďaka bohu som vedela že to je podvod tak som nič nerozklikavala. Je tomu týždeň a baba sa už neozvala.

kitycat
28. mar 2023

Ja premyslam kde si bola doteraz ved toto fici uz dobre 4 roky 🙈

gabika128
28. mar 2023

Ja som si s nimi aj raz písala, bola som zvedavá kam to zájde...😂

cacianka
29. mar 2023

Takýmto píšem darling zavolaj mi na 158