Ahoj, prosím vás,jedna pani mi na inzerát napísala že má záujem(pani ma Slovenské meno), že ona zaplatí DPD ,oni prídu pre balík v deň v ktorý mi to vyhovuje a peniaze mi pripíšu na účet naozaj to tak funguje alebo je to ďalší podvod? Nechcú odo mňa číslo karty chcú iba číslo účtu.
ani s nou nekomunikuj
nič nedavaj, ignoruj ju,, aby nebolo neskoro...
Ďakujem veľmi pekne
Neverila by som. A pise normalne? Ci divnou slovencinou? Tj. stylizacia vety ako by to slovak nepovedal…je jedno ze chce cislo uctu, len dnes mi pisali dvaja podvodnici, ja si z nich uz robim dobry den a hned ich odhalim uz podla typu pisania. “Je to k dispozicii?” Potom kratky smalltalk na odvedenie mojej pozornosti typu “povedzte mi, preco predavate?” (Akoze wtf lol!)…chapes.
@basulaak 🤣🤣🤣 mne včera :
Dobrý deň, je to ešte na predaj? (Áno je)
Koľko má najazdené? (390tisic)
Ok, beriem. (V poriadku, kedy prídete pozrieť?)
Je to v poriadku, pošlem kuriéra DPD a peniaze prevediem cez neho, je to jednoduché 🙂 (ok, nech vezme veľa baliaceho papiera, a nech rovno zastane pred políciou, tam ho budeme čakať )
A už som bola zablokovaná 🤣🤣
Je to štandardný podvod, ktorý funguje roky. Ďalším krokom by bolo to, že máš poslať "malú" zálohu, ktorá sa ti údajne vráti.
@gagagabika Polož si otázku, či je detský kočiar v Španielsku nepredajný, že ho niekto musí posielať na Slovensko. Ešte k tomu komunikuje nie práve dokonalou češtinou, pričom inzeruje na slovenskom portále v slovenskom jazyku. Samozrejme, že je to podvod.
@gagagabika fakt by si kupovala kocik zo spanielska?;) Jasneee ze podvod.
@annm81 ďakujem 🙂
Ano