Dobrý deň myslíte že to je podvod?
@moly09 len im nazadavaj cislo karty v ziadnom pripade, zrejme ta on poziadaju :D
Pozri si tu pobočku na nete a zavolaj tam 😊
Ale bude to pravdepodobne nejaký podvod
Viac neodpisuje len mi poslala tie správy
@kris_tin257 pobočka tam je Tatra banka tuším
no uz vidim, ako nejaky podradny tretotriedny eshop s cinskymi hamdrami vyplati tri litre niekomu 😀 😀
presne, keby pisala o nejakej tureckej kabelke, tak by som este porozmyslala...
Jasne, ze to je podvod. Len prosim neklikaj na ziadne linky ked ti poslu, ze ti prevedu peniaze na ucet. Keby niekto daval realne za 1 like 3000€ svet by bol krajsi 🤣 ale je to dost nerealne 👌
jasne, ze to je podvod - ocakavaju, ze si vyberies prevod, tipujem, ze budu pytat udaje o karte, aby si vedeli overit tvoj ucet atd.
povedz, ze prides osobne ako zareaguju 🙂 a iste nemysleli pobocku banky, ta akoze co s tym ma?
@moly09 Boze kolko podvodov v dnesnej dobe
@moly09 osobne si myslim, ze to hraju na to, ze si vyberies prevod. Mozno tam realne ten eshop aj ma nejaku pobocku, ale to neznamena, ze eshop vobec vie o tom, ze ti niekto v ich mene vypisuje.
Je to podvod. Ale cislo uctu im mozes poslat, nech ti poslu tych 3000 🙂 Len udaje z karty keby chceli tak nie...
no, otvorila som tuto diskusiu že ta akože partner podviedol.. ja čítam čítam. že ok on bol asi na nejakej ženskej stránke a píše mu nejaky boot 😀 až potom mi došlo že to je bazár 😀
Práveže ony nepýtajú číslo účtu ani nič chcú aby som prišla osobné
@moly09 aj si im uz napisala, ze prides osobne? Volala si na tu pobocku alebo do tej spolocnosti a potvrdili ti, ze taku sutaz skutocne vyhlasili a kde je to uverejnene? Ak ju vyhlasovali, tak uz sa jedna o verejnu sutaz a ta musi mat jasne zadefinovane podmienky podla Obcianskeho zakonnika.
@moly09 bude to podvod, ale ved povedz ze si ides pre ne na pobocku :D