Je to podvod?

17. apr 2024

Zdravim, na telegram mi dnes napísala nejaká Sofia, myslela som si, že sa bude jednať o nejakú podvodnu taktiku ktorú poznám z médií a zo srandy som odpísala, že čo vytiahne. Stretol sa s týmto už niekto?

danyelia
17. apr 2024

...zarobiť 200 a viac dolárov denne klikaním na nete 😃 Fúha, to by sme boli hneď všetky za chvíľu milionárky...určite podvod, nikde by som neklikala ani nič neposielala

fido69
17. apr 2024

To asi nebude doména ebay.com, keď budeš zadávať číslo karty 😀

monnci2226
17. apr 2024

dovodom dnesneho textu - hned prva veta je z prekladaca.... podvod

cacianka
17. apr 2024

Ešte váhaš ? Budova noha .....🤦🤦🤦

karolinakr
17. apr 2024

blbosť

hipuska
17. apr 2024

Ja som raz tak naletela. Bolo to po rozvode a ja som zúfalo túžila po mužskej pozornosti. Písala som si asi mesiac s jedným vojakom (vdovcom z USA). Akože, bolo to úplne uzasne. Prvá kontrolka mi blikla, keď napísal, ze jeho 16 a 17 ročne deti sa tešia, kedy má spoznajú a ze sa túžia presťahovať na naše uzasne Slovesnko. Nasla som si ho cez Google lens a napisala pravemu majiteľovi fotografií. Mal rodinu a napísal.mi, že jeho fotografie už zneužili niekoľko krát, ,ze to rieši už s policiou. Teraz sa na tom smejem aká som bola naivna. Akože, určite by som neposlala peniaze ale aj tak som bola riadne naivna. Sama sebe sa divím.

tundra
17. apr 2024

@hipuska na youtube je x pribehov,ako nemky prisli o cely majetok.Predali byt alebo dom a vsetky prachy poslali napadnikovy,lebo stale sa vyskytol problem.

danyelia
17. apr 2024

@hipuska Haha, ja si občas pre srandu s tými ,,vojakmi,, píšem 😆 Všetci majú rovnaký osud, vdovci, dcéra študujúca vo svete, ortopédi, bojujú na fronte, posielajú mi balíky, samozrejme musím uhradiť poštovné 5 000 € 😁 (s tými sumami sa vôbec nese*ú) Potom ďalšie tisícky eur, aby ich prepustili z armády za mnou, láskou životnou 😃 Minule som jedného zmiatla tak, že nechápal...potom sa priznal, že je z Afriky, je chudobný a či mu nepošlem aspoň 500 €, poslal mi reál foto a chcel byť kamoš...🤦🏼‍♀️

rozculena
17. apr 2024

😂😂😂😂😂😂😂😂

fido69
17. apr 2024

@danyelia Dúfam, že si chlapcovi poslala za jeho snahu a pravdovravnosť aspoň tých 500€. To má na celý rok života v Nigérii. 😉

danyelia
17. apr 2024

@fido69 Jasné 😄 Ale aspoň sa priznal, že toto je jeho ,,práca,, a ja som jeho prvá ,,obeť,, 😁 lebo práve s týmto jobom len začína...

fido69
17. apr 2024

@danyelia Takže zase klamal a fotka sympatického čierneho chlapca z internetu... 😂

marcela8866
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ailiba
19. apr 2024

Aj mne to poslali... Ale niekto iny. Znie to lakavo... Ale odradzalo ma to cislo uctu.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alivoda
24. apr 2024

Ano, je to podvod, niekde som uz aj presne o tomto citala clanok- nie som si celkom ista, ale daju ti v ramci zaskolenia nejaku skusobnu verziu softveru s kreditom a tak sa do toho zamotas, ze zrazu tam zadas svoje bankove udaje a oni ta oberu o kopec penazi