Je toto ploštica? Ráno som videla že na posteli toto chodilo ale ušlo mi to. Prezrela som celú sedačku (spíme na nej) a vo vnútri medzi tými drevami som našla toto čo ráno chodilo. Objavujú sa mi iba na rukách také hrbolceky v pondelok som bola na kožné kde dr. Povedala ze to nie sú štípance ale alergia... Tak teraz neviem. Fotka je priblížená z bleskom
Áno môže to byť ono. Aj ten úkryt mi tomu vypovedal a aj to, že ráno ti to chodilo na posteli a išlo sa skryť. Odporúčam čo najskôr riešiť lebo horror to je snimi🤦🏻♀️
odfoť štípance
@sisa7587 daj foto stipancov ešte...
hrbolčeky sa objavia ráno po noci a sú akoby v rade?
@slavomira236 najprv sú biele opuch je tam na druhy deň opuch splasne a ostane červený fľak mám to len na rukách. Ale dneska ráno na hrudi som našla jak keby dve za sebou červené
je to možné,googli postup čo s nimi...len odborníkov a čím skôr.
Ja som to na jednej ubytovni takto dostala. V noci ta pokusu. Vyliezaju len ked spis. Cez den ich tazko najst. Do oblecenia nelezu ale urcite si zavolaj odbornika nech ti prie vsetko vystriekat, nech k Vam ikto nechodi aby si to neodniesol domov a pripadne sa toho gauca zbav. Treba vsetok nabytok vystriekat. Ja som po takej deratizacii mala plny sacok. Na vracanie. A stipance ako ty po celom tele. Odstahovala som sa veci som odniesla do cistiarne v mechu a kufor mi vystriekali oni.
urcite je to plostica a alergiu mas na jej stipance, niekto nema alergiu, niekto ma alergiu, preto mas silnejsiu reakciu, kazdy organizmus je iny. Na jej stipance bezne ludia zareaguju neskor, nie hned rano ale presne cez den.
@sisa7587 kludne to mozu byt tie plostice, oni nelezu pod pyzamo a hryzu odhalene casti tela. Spavas v pyzame s kratkym rukavom? Su niektore tie stipance v linii za sebou?
Manzelova prababka tiez hrozne dlho nikomu nevravela, ze ju nieco svrbi lebo si myslela, ze ma alergie. A az ked z jej bytu sa zacali presuvat plostice po susedoch a zacalo sa to riesit, sa prislo na to, ze cely jej byt je zamoreny. A ona dovtedy naivne zila v predstsve, ze ma nejake alergie.
Kazdopadne podla mna teraz doma nic svojpomocne neriad, aby si si to zbytocne nerozvlacila po celom byte/bytovke a kontaktuj profesionala deratizera, ten ti da instrukcie, co mas robit. A este jedna skusenost -nevyberaj firmy podla ceny, ti lacni su casto neporofesionalni smejdi a to, co drahy ale kvalitny zasah vyriesi na prvy-druhy pokus, sa so smejdami natahuje polroka a vo finale aj tak zaplatis za tie nekonecne natahovacky viac, ako za dva kvalitne zasahy.
Ano na 98℅su to plostice
@sisa7587 fuj. Myslim ze je to plostica.