Dobrý večer mám otázočku viete mi povedať či je to plostica prosím vás lebo našla som to na stene dala s si to na servítku keď som kukala fotky vyzero to ako plostica úzke tenké ale keď som to zabila žiadna krv nič iba ako taký prach to ostalo
@viestta bzdocha??
@viestta bzdocha nie to ani nesmrdelo nič len keď som to zabila neostalo nič ani krv ani nič len prach alebo ako by som to nazvala
@veronika01992 je to plostica .... mozno lastovicky doniesli
@radkasswe myslíte ale keby je to tak by ostala aj krv z nej či?
@veronika01992 je to ploštica.
Veď možno nestihla nikoho postipat aby mala krv
@veronika01992 ak by pila to je hnusna vec a rozmnozuje sa rychlo tak mozno su napite ine ... mozu ich byt stovky .... v noci zasviette a pozrite pod madrac do spar ak podobnu najdete tak jedine deratizator a vyhodit postel vsetko poprat ... v cr sme to zazili a od vtedy mam z toho fobiu
@radkasswe my sme to tiež mali keď som bola malá a tiež mam fóbiu z toho práve že kukám aj posteľ zem všade a nič len to jedno hnusne čudo na stene čo bolo a mám veru strach ak je to plostica
Určite ploštica ešte nedospelá.
@joesvk bývame v staršom dome kde sú ešte staré okná....a na dome boli aj 2 hniezda ktoré som zhodila...je to možné že z toho sú teraz som otvárala okná kukala a boli tam aj také priesvitné ale už mŕtve ...jebne ma
Je to ploštice všetko vyprať a určite zavolať firmu ktorá vám to všetko vystrieka čím skôr tím lepšie môžu sa nachádzať v hocijakom dreve,za obrazom v posteli my sme mali v detskej postieľke zbavili sme sa až tak že postieľka vyhodená a postrek od firmy
@veronika01992 To už je jedno ako sa k vám dostali, treba konať rýchlo,aby sa čo najmenej stihli namnožiť.
@veronika01992 vidím že nie som sama, ja som minulý týždeň všetko prekontrolovala nikde som nič nenašla ani ich hovienka a tiež sme zhodili lastovičie hniezdo, idú z vonku z toho hniezda ako boli lastovičky, a ak máte otvorené okno vojnu hneď do izby, ja ich nájdem na okne alebo na stene a už ma ide z nich šľak trafiť aj listy na plavajucej sme odkrútili a nic
Ak su od lastovicky, tak su velmi malinke (vyrazne mensie ako plostice postelne) a nenamoznia sa, lebo dlho na ludskej krvi nepreziju, iba kratkodobo a nedokazu sa potom rozmnozovat. Viem to od odbronika, vysvetlil mi rozdiel medzi plosticami. Podobne aj holubie plostice, dokazu parazitovat n cloveku len docasne.
To je nejaká bzdocha