našla som to na podlahe neviem co to je prosím dajte mi niekto vediet
GOOGLE VIE TO CO TY NIE
https://tojenapad.dobrenoviny.sk/lezu-vam-po-ku...
@hugigugin tak veľa žien žiaľ google nepozná 🙈
@simonalorena rybka, vyskytuju sa na velmi vlhkych miestach .. wc kupelna
@hugigugin práve to hladam a nenasla som nic take podobne tomu obrázku bože ak nechcete odpisovať nemusíte trápne konnetare si nechajte neni to vobec smiese
@dadka1997 Som strašne vystresovana mam veľkú fóbiu z ploštic ak vas môžem poprosiť toto je čo zas cez den som odtiahla skriňu a toto som našla na lištu. Zas mam v izbe vlhko nemam ešte dokončenú fasádu tak mi mokru steny noo neviem skadiaľ sa to v izbe nabralo este som to nevidela a stale pri upratovaní vsetko odtiahnem
@simonalorena ty sa musíš veľmi nudiť keď odtahujes vsetkonpri každom upratovaní.
@hortenziaj ja sa nenudím len sa veľmi sa bojím mam fóbiu z ploštic tak neviem co je zas toto
Nie nie je
@mon1806 nie ?? 😥
@simonalorena nie určite
@mon1806 dobre ďakujem
Ahoj. Nie to je rybenka. Vyskytuje sa vo vlhkých priestoroch. Napríklad kúpeľňa ale ja ju mám aj v kuchyni občas. Je neškodná.
A ani to druhé nie je ploštica. Ploštica má ploché brucho a je veľmi malinka. Málokedy ju človek objaví. Zvykne sa ukrývať na veľmi dobrých miestach. Skôr by si si všimla na tele štípance ako našla plosticu
@candii dakujem velmi pekné za odpoveď
@simonalorena to je švehla. Ako píšu ostatní, ľudovo nazývaná rybenka. Každý z nás to ma určite doma. Nesmrteľný tvor😃zabijem to a o chvíľu si to beží ďalej. Ale úplne ťa chápem. Ja mám panickú hrôzu zo zvierat, ktoré majú viac ako 4 nohy. Čiže od pavúkov, motýľov, kadejakých húseníc, až po takého pliagy. Tak ťa poprosím už žiadne detailné fotky😂
Tzv. "Rybicka"