Mamičky, žienky poradte mi, ako zistím,či mám v byte ploštice...nemáme žiadne štípance, všetko som prezrela a nič som nenašla, len na oblečení v skrini a na paplonoch také žlté bodky. Neviem od čoho by to mohlo byt a ako prvé ma napadla ploštica alebo mola šatová. Za každú odpoved budem vdačná a ak bude treba pridám aj foto.
Dakujem velmi pekne.
P.
nesusis pradlo vonku?..to vyzera ako hovienka🙂 hmyzu..ked som susievala na dvore vzdy takto vyzeralo pradlo..plostice by robili krvave stopy..to nie su urcite oni...
@vanesska1109 je to bud od peľu,alebo okakané od múch
práveže vobec nesuším prádlo vonku :( a našla som to aj v skrini na košeli...
a hlavne na paplone pod návliečkou 😐
tak to oper znova,možno je to bordel z práčky
@vanesska1109 tak hladaj v byte daky lietajici hmyz..lienky,musky..to budu hovienka od nich a asi ich teda mate v byte...
Vyprat to vobec nejde, musím íst do čistiarne. Fuha nič som si nevšimla :(
keby to boli plostice, tak si dostipana az do krvi. su to male tmave chrobaciky. toto je nieco ine
@pribinak Dakujem za odpoved, som trocha pokojnejšia, ale niesom teda nadšená :( pavúky, chrobáky nenávidím 😐
@vanesska1109 nesusis na radiatori? Aj od toho to moze byt
@jeennyv nie, suším na klasickom sušiaku a ked som dávala košelu do skrine, tak bola čistá. Včera som ju potrebovala, tak som ju vytiahla a samá škvrna...skontrolovala som celú skrinu a mám to na dalších asi troch kusoch oblečenia a ako som písala vyššie, tak aj na paplonoch. Čo sa vankúšov týka, tak len na návliečkach, na samotnom vankúši nie :/
@vanesska1109 tak potom jedine nejake male musky, ci chrobaciky sa niekde schovavaju, ono aj ked clovek pozrie vsetko su niekedy tak zasite, ze by to necakal
Neviem či to je dobre vidiet takto na foto...ale tie žlté bodky sú všade :(