Je to ok alebo sa mam obávať, ak som ešte neotehotnela?

princeznasevera
2. mar 2020

Babenky mam otazku. S partnerom mavame sex podla chuti ale nikdy sme sa nechranili. Za ten cas som nikdy neotehotnela aj ked pouzivame prerusovanu suloz. Myslite si,ze je to vporiadku ked takto fungujeme 3 roky a nic sa nestalo? Dokonca raz sme mali sex, na to bol na wc a za hodinu sme znova pokracovali a cez plodne dni a tiez sa nic nestalo je to ok? Ci mam sa obavat,ze mam nejaky problem?

amelia000
2. mar 2020

@princeznasevera nemusis sa obavat ze mas nejaky problem. Mali sme to podobne a babatko sa v pohode podarilo hned prvy mesiac ako sme planovali.

ledgerka
2. mar 2020

moze to byt dlhe roky v pohode ale pri tejto metode musis pocitat ze to nie je 100%. Hlavne ked si este date druhe kolo. My sme tak fungovali v obdobi ked sme vedeli ze nehoda by nam vobec nevadila. Nehoda sa sice nestala ,ale vela takych nehod je dnes na svete :D

kiwi3
2. mar 2020

ono je to spolahlivejsie, ako by niektori ludia chceli tvrdit. aj ked ziadna antikoncepcia nie je 100%. v kazdom pripade, je malo pravdepodobne, ze by si mala problem s otehotnenim (teda na zaklade tohto, sa to tvrdit neda).

lula313
2. mar 2020

S mužom sme tak fungovali 13 rokov. Syn aj dcéra boli splodeni na prvýkrát, čo sme sli “naplno”, tiež sme si mysleli, že budeme mat problem s počatím, keď nám nikdy “neušlo”.

katina02
2. mar 2020

To je podľa mňa ťažko povedať. Ako môžte takto fungovať roky a potom keď budete chcieť tak sa proste zadarí. Podľa všetkého ešte deti nechcete mať, no prečo sa teda nijako nechrániš a nechávaš to takto na náhodu?

22patricia22
2. mar 2020

@princeznasevera pokiaľ bábätko ešte neplánujete a ani sa nesnažíte, tak sa nemusíš obávať. Keď sa budete snažiť a nebude sa vyše roka dariť, tak potom to rieš s doktorom.

katren
2. mar 2020

@princeznasevera preco by si sa mala bat,ze mas nejaky problem??? My takto fungujeme 7 rokov....mame 3 deti, od posledneho porodu ratam tych 7 rokov 😉 inak celkovo 15, vsetky deti planovane....

princeznasevera
autor
2. mar 2020

Antiku nemozem mat doktorka mi ju nechce prepdpisat kvoli zlej peceni. My sa ako ani nejak ze nesnazime moc ale ak by sa aj stala nehoda tak sa budeme tesit len otazka bola myslena tak ze dievcata tu pisu ako pocas prerusovanej otehotneli a ja nic pricom par krat sami stala nehoda,ze nestihol vytiahnut ale to bolo u byvaleho a nic nedavala som si ani tabletku ze vsak to nechame na prirodu a neotehotnela som. Tak premyslam ci je chyba vo mne chcela som si to dat skontrolovat ale gynekologicka mi povedala,ze iba ak by sme sa snazili otehotniet

mergimar
2. mar 2020

my tak fungujeme s manzelom uz 24 rokov... 6 rokov pred svadbou a zvysok po. Iba vtedy sme neprerusili, ked sme chceli babo. Mam dve.

topasitta
2. mar 2020

@princeznasevera 50 na 50.

lenka2710
2. mar 2020

@princeznasevera aj my tak fungujeme s mužom 7 rokov,a obe deti sa nám podarili na prvú supu 😉
Keď sme si povedali, že chceme babo, tak o mesiac som už mala dve čiarky! A žiadna ochrana nieje 100%, kamoška otehotnela cez kondóm!

blondtana
2. mar 2020

Jedna kamoška otehotnela s antikoncepciou, so mnou bola v porodnici, čo otehotnela s telieskom a my sme s partnerom fungovali tiež prerušovane asi 10 rokov a nič, tiež to občas nestihol, tiež občas nedal pozor, ale keď to nebolo v plodné dni, tak všetko bolo ok. Potom sme sa tiež vrhli na splodenie potomka a aj keď nám to už v našom veku trvalo dlhšie, tak už máme doma dvojtýždňové, krásne, zdravé bábätko 😉