Je to normálne?

20. feb 2021

Ahojte s niecim takymto som sa este nestretla mozno je to uplna blbost a nemam sa coho bat ale chcem sa presvedcit ci je to normalne. Tskze je mi to trosku trapne 😅ale davnejsie som sa neholila pod pszuchami a vsimla som si ze na jednom je dost chlpkov a na druhom takmer nic. Nikdy som sa s tym nestretla. Prosim nepiste nejake sproste komentare🙏

autor
20. feb 2021

A vlasy mi zacali padat😪

autor
20. feb 2021

Prosim 🙏🙏

mmoonna
20. feb 2021

Daj si skontrolovať štítnu žľazu

autor
20. feb 2021

@mmoonna teraz momentalne sa to neda ale dufam ze to stitna zlaza nie je🙏🙏

babovka2321
20. feb 2021

Prosim ta, zmaz si ostatne duplicitne diskusie, kym tam nemas ziadnu odpoved. Aky ma vyznam zalozit 3?

mmoonna
20. feb 2021

No tak tu ti nikto nedá odpoveď. Tak zbehni aspoň k obvodnej, nech ti zoberie krv a ona môže vyšetriť aj hormóny štítnej žľazy. Aspoň tie základné. Okrem štítnej žľazy ma napadla aj napr. anémia. Príčin môže byť viac, ale tu to nevyriešiš

evora
20. feb 2021

Nie si po pôrode? Men nakomplet vypadali chlpy na tele, niekde som mala "mapy"...pripadne to máš tak vždy, len si si to nevšimla doteraz. Ja mam také mesta na nohách napr.

autor
20. feb 2021

@evora nie nie som tehotna ono proste ako keby som na jednom mala odost menej a aj trosku svetlejsie a na druhom normalne ale nikde inde na tele som si to uz nevsimla

leuchtturm
20. feb 2021

super, staci ti holit iba jedno podpazusie. Ako uz hovorili ostatne, tu ti nikto nestanovi diagnozu. Nechaj sa vysetrit u lekara.

petamich
20. feb 2021

a preco by sa teraz nedalo ist na vysetrenie? ak nie si v karantene lekari normalne ordinuju