Je to malý hmyz?

denjelka
29. sep 2024

Ahojte, dnes som pri prezliekani obliecok narazila na nieco taketo na paplone. Ja ani neviem ci je to maly hmyz alebo čo to má byt.. obliečky mením cca každé 3 týždne a naposledy to tam nebolo, pouzivam aj vysavac na matrace s uv svetlom..

denjelka
autor
29. sep 2024

Paplón je klasika hypoalergénny, vrchny matrac pamatovy dormeo, a spodne matrace fakt neviem uz..

lienka_anulienka
29. sep 2024

Malé bzdochy, teraz ich bolo kopec vonku. Ked susim prádlo vonku tak sa na chytajú na oblečenie a tiež veľakrát na ne narazím keď skladám do skrine alebo zehlim 🙂

denjelka
autor
29. sep 2024

@lienka_anulienka a ako sa toho zbavim, aby sa to nemnozilo alebo nieco 🤦

lienka_anulienka
29. sep 2024

Nesusit prádlo vonku asi jedine 😀 alebo dúfať v skorý mráz ktorý tie male svine zabije 😀. Nie sú nejako skodne... Len je ich veľa.

jesenzima
29. sep 2024

@denjelka ak sú to tie malé bzdochy, tak sa toho nezbavis, to sa množia vonku, resp.uz je to namnozene a teraz sa to všetko trepe do tepla... K nám chodia aj tie veľké hnusne smradľavé bzdochy, máme rovno pred oknami brezy ... Posledné roky sú pred zimou dosť premnožené, nedá sa s tým nič robiť..

plamienka555
29. sep 2024

Je to sietnička, patrí medzi bzdochy a na Slovensku je to invazívny druh. Pre ľudí a zvieratá nie je nebezepčná (vie jemne bodnúť, keď si nás pomýli s rastlinkou), živí sa šťavami rastlín. Pravdepodobne sa u vás schováva pred zimou.