Myslíte si že tento typ čižiem sú vhodné aj do snehu?
Sú, jasné, ale vyber kvalitnejšie, nie tie od Číňana :Dddd a samozrejme keď ideš na hory do snehu na celý deň, tak tiež nie :D Ja v nich v bežnej zime, keď je sneh a nedám si vysoké kozačky alebo kotníkove opätky bežne fungujem a nikdy som nemala problém
@alinka183 urcite su super pohodlne, ale bez goretexovej upravy do snehu urcite nie. A do zavejov uz vobec nie.
Všetky baby, ktoré v nich vidím, v nich šmatlajú 🙂
Ja to volam čapty oni su pohodlne pekne ale rychlo sa vyčaptaju inak su super😁
@alinka183 Ak si kupis Ugg tak tie su tak pohodlne, ze ti bude jedno ze vyzeraju ako vycaptane. A nie su pohodlne, tak ako papuce... noha v nich sedi velmi pevne.
Ale do clapkanice nie su.
toto by mali zakázať vyrábať🙈
Ja som kdesi videla foto, keď žena vycaptala tak tie čižmy, že päta bola doslova uložená vedľa čižmy
Ahoj. Ja mám snehule zo Sportosima a kamoska má tento štýl z čínaku za 8-10 EUR. Hádaj ktorá prvá uteká zo sánkovačky, že jej je zima na nohy? Ja!
O tom by sa dalo dosť polemizovať, ale tiež mám mnoho vecí z čínskeho obchodu. No čo sa týka týchto čižiem, podľa mňa sú skôr vhodné do takej tej suchej zimy. Možno by nejaký ten sneh prežili, ale to by si ich musela poriadne naipregnovať
@marcellka32 ano kolovala taká fotka, ale to boli iba napodobeniny. Ešte som teda nevidela vyčaptané ugg
@alinka183 ak chceš poriadne snehule tak pozri zn. moon boot
@alinka183 Ja osobne nemam skusenost, len ked som videla tvoj prispevok ma to napadlo. Minuly tyzden sme zobrali deti trochu sa posankovat a po hodinke mne uz omrzali nohy (mala som aj hrube ponožky) a kamoska tvrdila, ze pohoda, ze jej vobec nie je na nohy zima, hned som sa jej pytala, ci su nejako specialne nainpregnovane a ona ze nie, ze to si len tak narychlo kupila v cinaku 😀
@alinka183 tento typ čižiem nie je vhodný absolútne nikam podľa mna.