Prisiel mi takyto email
Dobrý deň Siana,
Rád by som Vám poslal faktúru za rok 2023-2024 za Aylin, ktorú som dostal z účtovníctva FSG Lancy. Prosíme o zaplatenie čo najskôr, ideálne do konca marca, prípadne hneď začiatkom apríla.
Prajem vám krásnu Veľkú noc a veselé sviatky.
S Pozdravom,
Nathalie
Neviete mi povedat co to je? V zivote som o tom nepocula netusim preco chcu odomna 300€?
Mam rovnaky ucet ako moja menovkyna a vsrtky jej emaili chodia aj mne ale neviem ci je to aj tento pripad?
Chudera Nathalie, ani nevie, že o sebe napísala v mužskom rode🤣🤣 jasne ze podvod. Ci objednávala si si službu z Francúzska? Nejaku gymnastiku? Googlila si tu spoločnosť?
A voláš sa Siana?
@lamonita ano volam sa Siana ale nechspem kde toto zobrali. Ja som to prelozila do googlu lebo som nerozumela tomu textu
Ved to je na prvy pohlad podvod ako vysity 🙈
@modrykolibrik ahááá no inak krásne meno🥰 ale stačí sa ozaj mrknúť ci využívas ich služby... nie? Tak je to bud omyl z ich strany, lebo pokus o vylakanie penazi z nic netusiacich ludi. nič neplať
Nemecký filozof Immanuel Kant v 18. storočí napísal:
„Dve veci napĺňajú myseľ vždy novým a rastúcim obdivom a úctou, čím častejšie a vytrvalejšie sa nimi premýšľanie zaoberá:
🌠🌌🌠hviezdne nebo nado mnou a mravný zákon vo mne... 🤣
Keby zil dnes, v ere internetu, doplnil by svoj vyrok o blbcov, ktory proaktivne riesia kazdu ocividnu smejdovinu▪️▪️▪️z Nigerie, napr.
Vsak im posli 300€,alebo si este pozicaj, aby mali dost.
Je to podvod, z akej emailovej adresy to prišlo?
@modrykolibrik tie prílohy s falošnou faktúrou zvyknú byť aj zavírené, skús prílohu odoslať na kontrolu cez https://www.virustotal.com
@modrykolibrik ale to v záhlaví asi nie je tvoja adresa, že? To len taky detail, podľa, ktorého vieš, že to je podvod. Okrem iného teda.
@modrykolibrik jasný podvod. Označ v mailoch ako spam a zablokuj