Pekný deň, hľadám si nejaký batoh, ktorý by pôsobil elegantne a zároveň aj prakticky. Čo poviete na tento? Príde vám elegantný?🙂
Je pekny a prakticky. Ale nie elegantny.
Aj mne pride elegantnejsi ale pre muža
Absolutne nie
Nie, je príliš hranatý a mohutny
Hľadaj oblejsi tvar/guľatý vrch batohu
Chceš pánsky? Lebo tento nevyzerá ako dámsky.
Ziaden batoh nie je elegantny. Ani tento. Mne sa nepaci. Ja som zastanca ruksakov, prestala som nosit kabelky, aj do roboty nosim len maly decathlonovy ruksak. A ti nosim aj elegantne saty:D. Ano, nie je to elegantne, ale je to prakticke.
@janulka1802 Myslíš? Mne príde taký neutrálny a bledý by sa mi hneď zašpinil.
Tak toto elegantné nie je ani náhodou. Na aký účel to potrebuješ? Na notebook? Prečo nie tašku na notebook?
@melanta Potrebujem ho denno-denne využívať a taký, aby sa mi doňho čo najviac zmestilo, do školy.
Za mna je otrasny, mohutno a pansky posobi
Podľa mňa elegantný nie je. Za mňa môžem doporucit zn. Ľúbivé 🙂 skús pozrieť, možno ti niečo padne do okahttps://lubive.sk/kategoria-produktu/ruksak
pozri, je to vec vkusu. Ak sa ti paci, nech sa paci. Ako vidis podla reakcii, viacerym sa skor nepaci, alebo zda aj ked prakticky, tak urcite nie elegantny.
Ja mam iny vkus, mne sa nepaci a ani sa mi nezda elegantny, ale proti gustu ziaden disputat 🙂
povedzme si pravdu, elegantný batoh neexistuje. Slová "elegantný" a "batoh" sa navzájom vylučujú
Elegantny nie ani pre muza. Strohy funkcny ale elegantne na tom nic nie je. Existuju aj elegantne no toto k nim nepatri.. take .. basic ..
Ja som najprv myslela, ze je to batoh na notebook 🙈
Nie je vyslovene skaredy, ale nie je zensky.
Ja by som ho do školy kludne nosila. Praktický, úhladný, prečo nie.
Mužský, neosobny, neelegantny...
Preboha 🤦....to uz radsej Puma, Nike, Adidas do skoly nez tuto hranatu hrozu
Podľa mňa do školy úplne kľudne môže byť, tam potrebuješ prakticky, nech sa zmestí čo treba a nie nasilu niečo supermodne a všetko vláčiť potom v rukach
ja osobne by som si takýto batoh nedala, vôbec..Ak hľadáš elegantný dámsky ženský batoh, ja som fanúšik Michael Kors, Furla, Coccinelle, sama ich mám niekoľko doma a sú to nadčasové a veľmi ženské "kúsky"
Batoh elegantný nikdy nebude.Je to batoh... To je ako botasky k svadobným šatám..
Proste to môže byť pohodlné, praktické, neviem aké, ale o elegancii sa hovoriť nedá ani omylom.
Je úplne perfektný. štýlový.. minimalistický. Ale batoh je vždy batoh, žiadny nie je podľa mňa elegantný.
Nič také ako elegantný ruksak neexistuje.
@kittykat22
mozem vediet kde si ho kupila? hladam nieco podobne
na mna posobi stroho, muzsky.