Je Taylor Swift urieknutá?

8. aug 2024

Okolo jej koncertov sa dejú zlé veci. Najprv zomreli ľudia z horúčav na koncerte, nedavno zabili deti v UK na nejakom podujatí venovanému jej hudbe čo vyvolalo veľké občianske nepokoje. Teraz píšu, že hrozili teroristické útoky na jej plánovaných koncertoch v Rakúsku. Na jej mieste by som sa stiahla, lebo je už toho viac nez dosť. Nikdy som sa nad urieknutím nezamýšľala.

chrobak7
8. aug 2024

Blbosť, niečo ako urieknutie neexistuje. Jednoducho je slávna, veľa sa o nej v médiách píše. Takých udalosti, ktoré si popísala, sa vo svete deje veľa, len médiá vytiahnu tie, ktoré s ňou súvisia.

vanilkovazmrzka
8. aug 2024

Netrep. Je popularna, a pritahuje enormne davy ludi, cim vacsi dav ludi, tym vacsia pravdepodobnost, ze niektory clovek bude sibnuty alebo ze sa stane nejaka nehoda. Staci ti to takto vysvetlit?

martul
8. aug 2024

Ja sa len zamýšľam, koľko má ty IQ, či by sa to dalo zmerať.

januska12323
8. aug 2024

Ešte ti chýba satan a okultné symboly. Tebe nikdy neprišlo zle z tepla? Mne áno a to som bola len v triede s 30 ľuďmi, vynásob si to tisíckami a máš výsledok koľko ľudí môže odpadnúť a nikto ich nemusí urieknut. Čistá štatistika.

stanulienkat
8. aug 2024

😂😂😂😂preco ma automaticky kazdy volebne pravo? Ludia, viete co volia takito bludari? Ja by som si tipla....

qrstxyz
8. aug 2024

V Anglicku bol teroristický útok, lebo si tam kadekoho z tretích krajín navozili. Nie kvôli urieknutiu. O tom, že praktizuje satanizmus nepochybujem, ale nemyslím si, že to bolo hlavná príčina, prečo tie dievčatká boli zavraždené

gab1sol
8. aug 2024

Hovorí ti niečo pravdepodobnosť? Ona je teraz hádam najžiadanejšia na svete. Milujú ju miliony ľudí, doslova šalejú za ňou… Je logické, že pri takom množstve sa niečo stane.

cacianka
8. aug 2024

kto je Taylor ?

katka700
8. aug 2024

Nie je urieknuta len otvorene praktizuje satanizmus, obľúbené náboženstvo bohatých a slávnych. Či to má nejakú súvislosť s tým čo sa deje na jej koncertoch ťažko povedať.
Keď sa do krajiny presťahuju tisícky ľudí vyznavajucich náboženstvo "mieru" ktoré z nejakého dôvodu priťahuje a zjednocuje mesuge cvokov a posahancov, dejú sa tam teroristické útoky.

stanulienkat
8. aug 2024

@katka700 😂😂😂😂😂😂😂
Dobry matroš

biglovemom
8. aug 2024

Ok ok priznavam ja som ju uriekla…a je to vonku…😂😂😂

janinka007
8. aug 2024

ked tak, prekliata a nie urieknutá 😀

ukgirls
8. aug 2024

byvam cca pol hodku od southportu kde sa to stalo a poviem ti len jedno - ona s tym,ze ludia su je.ty nic spolocne nema.. strielaju sa tam a napadaju na dennom poriadku .. teraz mali len zamienku ist do ulic... kupit tam drogy nieje nic zlozite,zhulene decka rodicia doma na benefitoch kt sa o ne nestaraju -samozrejme su aj slusny ludia ale zial takychto hajzlikov je tam viac ako dost .. a ato tam nechces byt ked je neaky vyznamnejsi futbalovy zapas ... ludom j.e a je jedno kto si zrovna vyspevuje

suptdi
8. aug 2024

@katka700 viď môj príspevok

katka700
8. aug 2024

@stanulienkat Vraj predtým ako sa stala slávnou spievala náboženske songy o ktore nebol veľký záujem. Keď sa presunula k pop music a videoklipy prespikovala satanistickou symbolikou je slávna. Ako vraví profesor Stanek "sleduj penize".

lenkakravcova
8. aug 2024

Myslím, že niekto, kto používa vo svojej tvorbe okultne symboly nemôže byť urieknutý. On sa predsa na tom spolupodieľa.
A či ten útok súvisí s tým? Skôr nie. Bola tam masa ľudí. Tie symboly sú skôr podprahovo pôsobiace, nie tak okato priamo.

stanulienkat
8. aug 2024

@katka700 ved aj Blaha bol praviciar, chodil na LGBTI pochody. A potom zistil, ze z debilnych volicov viac zarobi a so Smerom sa da kradnut, tak je z neho laviciar.😂
Tak je to aj s Taylor. Koho zaujimaju nabozenske piesne?. Nikoho.😂
A na nabozensku hudbu je skoda jej talentu.

rozculena
8. aug 2024
diewcatqoo
8. aug 2024

Kto ju poznate, tak jej mozete odkazat, ze za urcity obnos jej "odrobim" 😁

mirkam3
8. aug 2024

@diewcatqoo nemá “z očí”? Tam bude treba zohnať ocikanu plienku 😂.

jednoduchomaria89
8. aug 2024

Ved ona je MILIARDARKA !!!

autor
8. aug 2024

Ste mi poriadne naložili. Nepamätám si žiadneho iného interpreta okolo ktorého sa udialo tak veľa zlého za krátky čas. Ešte chúďa Ariana Grande ona zažila nejaký teroristický útok na jej koncerte.

katka700
8. aug 2024

@stanulienkat Vieš čo nekazme si pekný deň spomínanim hajzlika čo má s ľavicovými revolucionarmi spoločné asi toľko ako na Slovensku predávana fa*ta s čerstvo pripraveným pomarančovym džúsom 😂

autor
8. aug 2024

@stanulienkat naozaj? Prečo také píšeš? Prečo by bola škoda talentu na náboženské piesne? Veď od niekohoho spevák dar pekného hlasu dostal nie? Prečo by nemohol ním spevák teda oslavovať Boha? Všetci najlepší speváci sveta sú pokorní a asi u každého nájdeš pieseň kde vzdáva vďaku Bohu.

autor
8. aug 2024

@lenkakravcova aké symboly konkrétne používa Taylor Swift?

mnamko
8. aug 2024

@cacianka daj do Google

autor
8. aug 2024

@ukgirls a tebe sa tam ako žije? Nebojíš sa tam vychovávať deti ak máš? Že Angličania robia bordel počas futbalu je známa vec. Vtedy sa menia na poriadne zvery, mám osobnú skúsenosť. Nikdy by som neverila …

autor
8. aug 2024

@katka700
@suptdi keby bola satanistkou tak snáď by sa jej to zlo nedialo či? Odkiaľ máte takéto informácie, či len ten jeden zdroj od jej menej úspešného kolegu?

kiwi3
8. aug 2024

pridem na mk: prva tema, co vidim, ci je spf 50 na to, aby bola autorka opalena, ked tam je napisane, ze je to krem na opalovanie. druha tema, ci je taylor swift urieknuta. to kam spejeme v tejto krajine? normalne cierna diera plna nevzdelanych ludi. mam pocity prenesenej trapnosti a obavy o buducnost.