Ahojte, malokedy nieco predavam cez bazar, tak nie som zxatna v novodobych 'podvodoch', potrebovala by som Vas skusenejsi nazor. Predavam vec, pani sa mi ozvala, ze ci jej to neposlem postou, ona mi posle peniaze vopred. Tak som sa s nou dohodla, ze jej to poslem po pripisani penazi na ucet. Poslala mi printscreen (vid foto) o platbe ale peniaze mi este od vcera neprisli..pripisat by sa mali do 8h rano. Je to doveryhodne? Dakujem za nazory..
zalezi odkial posiela... od banky, ja by som este pockala
Je to druh podvodu: kupujúci pošle screenshot platby, ktorý buď nepotvrdí alebo neskôr stornuje.
Treba počkať kým reálne uvidíte peniaze na účet. Ak máte rovnakú banku, peniaze môžu prísť do pár minút a ak máte inú tak deň 2. Ale, občas sa stane, že sa čaká dlhšie ak padal víkend alebo sviatok.
No neviem, mne to nieje z tej prilohy jasne, ze ci je platba zadana, alebo zrealizovana...asi kazda banka to ma inak. Ked posielam doklad o uhrade niekomu, tak je tam vzdy, ze je zrealizovana. Taku zrusit uz neviem. Ked je tam len stav zadana, to ano...to sa este da zrusit. Radsej pockaj, ako baby pisu, je to dost penazi...cas pripisania vie byt rozny
@pebu ten screen je zo SLSP toto sa uz neda stornovat, ked mam ten screen tak peniaze uz odisli ked je tam pisane ze dnes. Ak by tam bol iny datum vtedy by to bol podvod.
@pebu dobry den. Zalezi od banky a kedy to ona posielala. Mozu prist aj okolo obeda alebo obden. Mne tak chodia.
Ale urcite pri takejto sume by som si pockala ;)