Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.
:D niekedy to poviem aj ja manželovi :D ako to on občas hovorí keď už má hovno na zákrute
@emiliamilka 🙄😨
Mne sa na tom nezda nic hrozne ak to teda nehovori v spolocnosti ludi ale len predomnou :D ja to
Sice nevravim ale nerobim z toho dramu :D
:D :D :D tak celkom som sa pobavila. Mne to tiež nevadí, pokiaľ to povie iba predomnou a nie pred inými ľuďmi. Vlastne je mi to úplne jedno, čo povie je to len slovo a pokiaľ ti to vadí treba mu to povedať. Neviem aký je tvoj muž ale aspoň u môjho muža to chápem. Celý deň musí hovoriť spisovne a slušne a keď príde domov povie niečo takéto príde mi to skôr ako jeho odreagovanie než o tom aké je jeho IQ.
mne to pride nevhodne a nechutne, stacilo by poveda "Idem na WC", alebo "Odskocim si"
Ze “to znaci o jeho iq” 😂😂 som sa nasmiala ... A nie ze si pred vami prdne to uz ho zbalit treba a opustit ! :D (srandujem)
@mala_bodka o nekontrolovanom prdeni tu uz pred rokmi bola dost vyzivna debata...
Podľa mňa si precitlivelá :D toto by mi fakt nevadilo. Ako nevravím že je to super sa takto vyjadrovať, ale je doma, pri svojej žene....tak načo sa pretvarovať.
@emiliamilka 😂
@0silvia0 joooj to zase nie .. odtial potial
@0silvia0 myslim ze aj ked povie ze sa ide vysrat nevyjadruje sa takto podobne v kazdej druhej vete ale lem ozaj sem tam ..
Ak je toto jediné jeho negatívum, tak si šťastná žena 😂
kazdy mame nejaky sposob vyjadrovania a my nevieme ako sa vseobecne vyjadruje...ano, na mojom muzovi by mi to vadilo ak by to pouzival celkom bezne a asi by aj zvysok jeho prejavu bol podobny. napr. ja som mebola zvyknuta z domu velmi pouzivat prosim a dakujem (nebola som drza, ale mali sme iny prejav) a naucila som sa to az pri manzelovi a ucim to uz aj vlastne deti
Nechcem byť nechutná ale mi s manželom si spolu aj poprtkavame 😁😆😆 kým sme sami bez deti 😀
@len_nig
@evittam nie, nikdy... Moj otec pochadzal z rodiny, kde vsetci si prdeli pod nosy a este sa na tom rehotali. Moja mama pochadzala z rodiny, kde sa neprdelo, nemlaskalo, sposobne stolovalo atd. A jej sa to hnusilo jednoducho a my sme prevzali jej vzorce spravania. No ja neviem, ja neprdim 20x denne, ked sa mi chce, idem na zachod. Mne je neprirodzene prdiet pred rodinnymi prislusnikmi.
A to sme kolko cepovali nasho syna, aby chodil prdiet na zachod(on je taky uvolnenejsi typ) , lebo ani v muzovej rodine sa neprdelo kade tade, takze ani moj muz nepusta vetry kade chodi...
@len_nig no urcite to bude prevzatymi vzormi v okoli. Ale ked tak rozmyslam, to sa asi nejako podvedome zgrupuju prdiaci a neprdiaci, lebo ja som nikdy nezazila, ze by predo mnou prdela kamoska, kolegyna....
A to aj doma ste normalne pustali pred rodicmi, starymi rodicmi? Ja si toto fakt neviem predstavit a este aj cuchat puchy niekoho ineho, no neviem ci by som to chcela zazit a cuchat😂
to značí o jeho IQ...
možno že doma u rodičoch sa tak rozprávali a bolo to podľa nich úplne Ok...
áno . vadí.
mne aj keď niekto povie hajzeľ miesto WC popr. záchod, toaleta...