Ahojte žienky. 🙂 Rada by som Vás poprosila o Vašu skúsenosť, nakoľko ja som ešte u kozmetičky nebola, som objednaný prvýkrát na svadobný make-up. Zaujímalo by ma, či sa v rámci takéhoto špeciálneho líčenia trhá aj obočie alebo sa na túto "procedúru" treba zvlášť ešte vopred objednať. Ďakujem veľmi pekne. 🙂
Ďakujem krásne žienky 🙂 🙂
obocie suhlasim upravit skor.. hlavne ak si ho das aj farbit... ja vyzeram po farbeni obocia cca 3 dni ako angry bird 😝
súhlasím s odpoveďami predomnou. Tiež som si dávala pred svadbou upraviť obočie a aj nafarbiť aby mala s ním potom kozmetička v deň svadby menej práce a bolo to tak 3 dni pred svadbou aby to ešte stále bolo tip top vytrhané 🙂
nie, trhanie obocia v tom nie je a isto by som si trhat obocie nedala ten isty den ako sa budes vydavat, to by sa kozmeticke aj zle licilo. treba sa objednat minimalne tri dni dopredu na obocko.
@anetka_1 Nielen ze si daj trhat obocie pred tym ako sa pojdes licit na svadbu ale daj si ho trhat aspon par mesiacov pred aby ti stihlo dorast ak ti to zmrzacia. a som tak hlupa isla tyzden pred svadbou a potom mi ho museli upravovat makeum.
Potom si samozrejme treba zapamatat kozmeticku, ktora ti ho trhala a odfotit a par dni pred svadbou za nou zajst znovu.
@andreatytler áno, to je dobrá rada. Zvlášť, keď si nikdy netrvala /nefarbila. Pre niekoho to môže byť šok a celkovo to zmení tvár
@hipuska Ano je to sok. 😲 A hlavne ked im povies ze nech nechaju prirodzeny tvar obocia a oni ti vyrobia na tvari dve tenke husenice a jedna z nich este k tomu aj kratsia. Ale vizazistka mi to skvele upravila makeupom.🙂
@anetka_1 určite nie. A obočie vopred upraviť. Bo môže ti zle zareagovať a budeš mať červené. Aspoň tie 3 dni