Dobrý deň. Chcela by som sa trošku poradiť. Má niekto skúsenosti so stránku www.abcknihy.sk? Chcem odtiaľ objednať jednu knižku, len ešte som odtiaľ nikdy neobjednávala. Navyše pri konkrétnej knižke nemám uvedený obrázok, no všetky ostatné informácie sedia ako by mali byť. Poštovné je zdarma a tak zaplatím naozaj len za knižku. Je to všetko tak? Má niekto skúsenosť? V tomto veľmi doma nie som, tak ďakujem veľmi pekne za každý názor. Vopred veľká vďaka! 🙂
@pauli14 nakupujem tam a som spokojna
Aj ja kupujem,som spokojna.
Tak to som veľmi rada teda. Veľmi ste mi pomohli. Bola som taká neistá. Ďakujem vám krásne za pomoc, už budem vedieť 🙂
Tiež som objednávala, keď je akcia bez poštovného, tak sa to oplatí
tiež odtiaľ objednávam a vždy O.K.
je to bezpecna stranka, ale niekedy sa stane, ze im dodanie trva velmi dlho, ja som si od nich objednala tovar s dodacou lehotou 3 dni, a dodanie trvalo skoro 2 mesiace, komunikacia s nimi, tiez nic moc
urcite im neplat vopred, radsej dobierku si daj
velakrat som u nich nakupil, cize ano.odporucam
Tak to dúfam, že to bude tiež také super 🙂 Hádam dodanie nebude trvať dlho, ale to už uvidim. Veľmi pekne Vám ďakujem za pomoc. Teraz si môžem spokojne objednať. Ešte raz veľká vďaka 🙂
@pauli14 Pred Vianocami som od nich objednávala knihu o Bezákovi, tiež bola akcia bez poštovného. Ja som bola s nákupom maximálne spokojná.