Prisla mi sms pre aktivaciu Mp3. Samozrejme som si nic neaktivovala, nemam ziadne hry ani nevyuzivam ziadne taketo apky. Toto cislo mi zacalo nasledne same od seba posielat sms a stahovat si za to peniaze. 2eura za kazdu sms. Podarilo sa mi to zrusit. Ale ako dostat peniaze naspat?? Mobilny operator chce, aby som to reklamovala u operatora, ten samozrejme nereaguje
Nic ine ti asi nezostava, len bude dost tazke dokazat, ze ty si to nejako neaktivovala. Mne uz tiez napriklad maly tolko krat nieco postlacal na mobile, ze som sa hlavu chytala, rusila kadejake predplatne a neviem co vsetko
Pride Vam to ako sms, a pýta sa vas to otázky a stačí bodka alebo nie napísať a uz vám to sťahuje peniaze! 2 e vkuse, skoro... kazdý deň. Vedšinou ked si kúpite nový mobil tak vtedy sa to začne. ❌✖
Mne sa to stalo tiez. Najhorsie je, ze operatori maju s nimi uzavrete zmluvy, takze veselo podporuju okradanie vlastnych zakaznikov
@macik34 Mne nie uplne ale dosla mi do 1 dna odpoved, ze mi daju zlavu z pausalu 50%. Operatori maju s tymito firmami podpisane zmluvy, vedia, co to je za biznis a nic s tym nerobia. Docela hnus. Musela som ich dost vyplasit, nakolko som dala dost neprestrelne agrumenty a bola som ozaj dost hnusna. U mna ale mali dokaz, ze to bolo aktivovane. Dcera mala mobil v aute cestou do Chorvatska, datam sedel, muselo sa to stat jedine tak
@macik34 ahoj, prosim Ta, akym stylom si pisala tu reklamaciu? Mojej dcere tak prisla vysoka faktura.Tvrdi, ze nikdy na nic neklika.Dala som bloknuk vsetky take cisla, no skusila by som aj tu reklamaciu.Tiez sme v O2. Dakujem
@katarinka289 fu.. to bolo 2 roky dozadu. Väčšinou si to ľudia ozaj stustia alebo niečo aktivujú. Ja som sa nedala odbiť, lebo nehrávam hry na mobile a ani nesťahujem iné apky, len bankové, edupage.. odporúčam odísť od O2...
@macik34 uz som urobila prvy krok, ze som si zmenila pausal len na zaklad
Ahoj, mne raz syn pri hraní hry klikol na nejakú platenú reklamu a sťahovali mi to peniaze, stránka bola Poľska, čiže riadne stresy mi narobil, ale nejak som to tiež vypla. Nehraje sa ti dieťa s mobilom?