Je sms z čísla 7802 podvod?

macik34
2. dec 2019

Prisla mi sms pre aktivaciu Mp3. Samozrejme som si nic neaktivovala, nemam ziadne hry ani nevyuzivam ziadne taketo apky. Toto cislo mi zacalo nasledne same od seba posielat sms a stahovat si za to peniaze. 2eura za kazdu sms. Podarilo sa mi to zrusit. Ale ako dostat peniaze naspat?? Mobilny operator chce, aby som to reklamovala u operatora, ten samozrejme nereaguje

limetka69
2. dec 2019

Ahoj, mne raz syn pri hraní hry klikol na nejakú platenú reklamu a sťahovali mi to peniaze, stránka bola Poľska, čiže riadne stresy mi narobil, ale nejak som to tiež vypla. Nehraje sa ti dieťa s mobilom?

marcelik88
2. dec 2019

Nic ine ti asi nezostava, len bude dost tazke dokazat, ze ty si to nejako neaktivovala. Mne uz tiez napriklad maly tolko krat nieco postlacal na mobile, ze som sa hlavu chytala, rusila kadejake predplatne a neviem co vsetko

macik34
autor
2. dec 2019

@limetka69 dotom nedavam svoj mobil.. Nemam na nom zoadnu hru. Takze nie.

evamea
2. dec 2019

@macik34 Pravdepodobne si to aktivovala cez reklamu, ktorá ti vyskočila, ako píše @limetka69 .

macik34
autor
2. dec 2019

@evamea urcite nie. Reklama nevyskocila ja tieto kraviny ani neotvaram

evamea
2. dec 2019

@macik34 To už či si otvorila alebo nie, to musíš vedieť sama, to už ja viac menej túto informáciu nepotrebujem, len ti dávam radu, ako to vypnúť. 🙂 Niekedy človek nechtiac klikne aj tam, kde nechce.

evamea
2. dec 2019
123456lk
15. jan 2021

Pride Vam to ako sms, a pýta sa vas to otázky a stačí bodka alebo nie napísať a uz vám to sťahuje peniaze! 2 e vkuse, skoro... kazdý deň. Vedšinou ked si kúpite nový mobil tak vtedy sa to začne. ❌✖

mircalla
16. sep 2021

Mne sa to stalo tiez. Najhorsie je, ze operatori maju s nimi uzavrete zmluvy, takze veselo podporuju okradanie vlastnych zakaznikov

123456lk
16. sep 2021

@mircalla presne tak, ale ze sa da napísať žiadosť a poslať a ze vrátia peniaze, spravila som tak a aj obchodný zákonník som tam dala a nikdy mi uz nevrátili 50 e co mi stiahlo, a aj som tam volala nedvihaju. Tak len si do budúcna dávať pozor treba.

macik34
autor
19. sep 2021

@123456lk
@mircalla mne reklamáciu uznali, všetko vrátili. .. už nikdy O2..

mircalla
19. sep 2021

@macik34 Mne nie uplne ale dosla mi do 1 dna odpoved, ze mi daju zlavu z pausalu 50%. Operatori maju s tymito firmami podpisane zmluvy, vedia, co to je za biznis a nic s tym nerobia. Docela hnus. Musela som ich dost vyplasit, nakolko som dala dost neprestrelne agrumenty a bola som ozaj dost hnusna. U mna ale mali dokaz, ze to bolo aktivovane. Dcera mala mobil v aute cestou do Chorvatska, datam sedel, muselo sa to stat jedine tak

mircalla
19. sep 2021

@macik34 To ti uz uznala ta pochybna firma, ci operator? Predpokladam, ze operator. Tomu weezchat som pisala tiez.

123456lk
19. sep 2021

@mircalla mne neuznali mam napísať do 02 ? tie peniaze sa mi zídu.

mircalla
19. sep 2021

@123456lk Tak po x mesiacoch uz asi nie, keby si hned, mozno by ti dali nejaku kompenzaciu

macik34
autor
21. sep 2021

@mircalla operátor...aj ja som bola hnusna

mircalla
21. sep 2021

@macik34 hej, inak to nejde.

vorkola
18. júl 2023

@macik34 no mojmu muzovi chodilo dokonca na hovor,az juhoafrickej krajiny , nedvihal ,a prestali podvod

katarinka289
18. júl 2023

@macik34 ahoj, prosim Ta, akym stylom si pisala tu reklamaciu? Mojej dcere tak prisla vysoka faktura.Tvrdi, ze nikdy na nic neklika.Dala som bloknuk vsetky take cisla, no skusila by som aj tu reklamaciu.Tiez sme v O2. Dakujem

macik34
autor
19. júl 2023

@katarinka289 fu.. to bolo 2 roky dozadu. Väčšinou si to ľudia ozaj stustia alebo niečo aktivujú. Ja som sa nedala odbiť, lebo nehrávam hry na mobile a ani nesťahujem iné apky, len bankové, edupage.. odporúčam odísť od O2...

katarinka289
19. júl 2023

@macik34 uz som urobila prvy krok, ze som si zmenila pausal len na zaklad