Myslite že je skoro nas živý stromček v dome?
áno ešte je skoro
Ano.my davame zivy tesne pred vianocami...
Nie, aj minulý rok sme stavali borovicu na Mikuláša, teraz sa chystáme cez víkend a vždy nám vydrží krásna až do Hromníc. Jediný raz nám začala vädnúť asi po týždni, vymenili sme ju. Čerstvá borovica vydrží dlho. Smrek samozrejme menej.
Chceme jeedlicku ale v kvetináči… rozmýšľali sme že by sme ju nechali ešte von.. keďže sme z Oravy a tu je zima
@andrejka1974 No v prípade ak bude ozdobený,možno opadne,nám vydržal bez jedinej opadanej ihličky,stačí sa len troška o neho postarať,my máme živý stromček doma,zatiaľ oddychuje..
V kvetinaci to chce specialny postup https://www.zahradaonline.sk/vianocne-stromy/vi...
Ano, skus skor o tyzden
@dadis veď to mi je jasne že zo treba polievať
@laurikalalinka no a máte ho vonku alebo v dome?
Aj my mavame zivy a uz by som aj chcela, ale ano je skoro ak chces aby vydrzal aspon do silvestra. My tak 17.12. asi budeme zdobit.
@abbey1 borovica vydrzi dlho, ale ja neviem no vyzera ako metla 🙈 vascinou normandske jedle alebo “strieborne” predavaju.
@milanemila no my sme ho chceli len kúpiť a nechať vonku nechceli sme ho ešte zdobiť
Jaaj tak to v pohode, to aj my kupime skor a nechame ho na terase vonku 🙂 teraz je este menej ludi a lepsi vyber.
Tak 18...staci...A stojan by mal byť s vodou... Výborne je dat ho do vedrá.. Zaspať kameňmi.. A tam nalievať vodu.. Lebo pije korou.. A tu pri ifrezovani odstránia...
Ono aj keby ho kúpiš neskôr.. Čerstvejsi už nebude..
Máme v byte,teraz oddychuje na balkóne,ja som od malička mala každé Vianoc živý stromček,a dnes cenovo stojí tak ako umelý,ale ta vôňa ihličia,nedá sa to porovnať s umelým.
Véd v kvetináči vám vydrží celý rok, v lete si ju môžete zasadiť do záhrady. Mali sme minulý rok od začiatku decembra do apríla vnútri a potom von.
@milanemila No neviem, my mávame borovicu 49 rokov a ešte ani raz ako metla nevyzerala. ;)
Urcite do Vianoc opadá