Je skoro na živý stromček?

6. dec 2023

Myslite že je skoro nas živý stromček v dome?

andrejka1974
6. dec 2023

Urcite do Vianoc opadá

deti95060810
6. dec 2023

áno ešte je skoro

nenne27
6. dec 2023

Ano.my davame zivy tesne pred vianocami...

abbey1
6. dec 2023

Nie, aj minulý rok sme stavali borovicu na Mikuláša, teraz sa chystáme cez víkend a vždy nám vydrží krásna až do Hromníc. Jediný raz nám začala vädnúť asi po týždni, vymenili sme ju. Čerstvá borovica vydrží dlho. Smrek samozrejme menej.

autor
6. dec 2023

Chceme jeedlicku ale v kvetináči… rozmýšľali sme že by sme ju nechali ešte von.. keďže sme z Oravy a tu je zima

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurikalalinka
7. dec 2023

@andrejka1974 No v prípade ak bude ozdobený,možno opadne,nám vydržal bez jedinej opadanej ihličky,stačí sa len troška o neho postarať,my máme živý stromček doma,zatiaľ oddychuje..

dadis
7. dec 2023

V kvetinaci to chce specialny postup https://www.zahradaonline.sk/vianocne-stromy/vi...

zorkahorka
7. dec 2023

Ano, skus skor o tyzden

autor
7. dec 2023

@dadis veď to mi je jasne že zo treba polievať

autor
7. dec 2023

@laurikalalinka no a máte ho vonku alebo v dome?

milanemila
7. dec 2023

Aj my mavame zivy a uz by som aj chcela, ale ano je skoro ak chces aby vydrzal aspon do silvestra. My tak 17.12. asi budeme zdobit.

milanemila
7. dec 2023

@abbey1 borovica vydrzi dlho, ale ja neviem no vyzera ako metla 🙈 vascinou normandske jedle alebo “strieborne” predavaju.

autor
7. dec 2023

@milanemila no my sme ho chceli len kúpiť a nechať vonku nechceli sme ho ešte zdobiť

milanemila
7. dec 2023

Jaaj tak to v pohode, to aj my kupime skor a nechame ho na terase vonku 🙂 teraz je este menej ludi a lepsi vyber.

macekovam
7. dec 2023

Tak 18...staci...A stojan by mal byť s vodou... Výborne je dat ho do vedrá.. Zaspať kameňmi.. A tam nalievať vodu.. Lebo pije korou.. A tu pri ifrezovani odstránia...

macekovam
7. dec 2023

Ono aj keby ho kúpiš neskôr.. Čerstvejsi už nebude..

laurikalalinka
7. dec 2023

Máme v byte,teraz oddychuje na balkóne,ja som od malička mala každé Vianoc živý stromček,a dnes cenovo stojí tak ako umelý,ale ta vôňa ihličia,nedá sa to porovnať s umelým.

nikka88
7. dec 2023

Véd v kvetináči vám vydrží celý rok, v lete si ju môžete zasadiť do záhrady. Mali sme minulý rok od začiatku decembra do apríla vnútri a potom von.

abbey1
7. dec 2023

@milanemila No neviem, my mávame borovicu 49 rokov a ešte ani raz ako metla nevyzerala. ;)