Je presmerovanie hovorov spoplatené?

1. nov 2024

Dievčatá, prosím poraďte mi. Do T-comu sa najbližšie dovolám až v pondelok a potrebujem vedieť niečo hneď lebo ma porazí. Celý mesiac som mala presmerovaný pracovný telefón na moje súkromné číslo aby som nemusela nosiť všade so sebou dva telefóny a teraz ma len napadlo, že ja vôbec neviem, či táto služba nie je náhodou spoplatnená? Ak áno tak ako? Zamestnávateľ nebude nadšený, keď bude vo faktúre nejaká vysoká suma :( samozrejme to potom budem musieť platiť ja. Ako teda zistím v akej sume to bolo celý mesiac účtované? Alebo je táto služba zadarmo a platí sa len za minúty hovoru?

zic
1. nov 2024

To este existuju telefony bez moznosti 2 sim kariet?

niekto2hy
1. nov 2024

@zic Su aj s 3mi.

janocka
1. nov 2024

@zic v sucasnosti, ked mozes mat e-sim kolko len chces, su mobily s 2 fyzickymi sim uplne zbytocne. Mam mobil s 1 slotom na simkartu, tak som tam dala pracovnu sim a na svoje sukromne cislo som si vybavila e-sim

marsmykkok
1. nov 2024

@janocka veľmi málo modelov podporuje esim.

niekto2hy
1. nov 2024

@marsmykkok To sa da spravit,kupis adapter na esim.😎

autor
1. nov 2024

Áno. Moja chyba ze som si proste neprehliadnite simku. Proste ani ma nenapadlo ze by táto služba bola spoplatnená:( moja otázka teraz je, cely mesiac mi to teda race minúty ako keby som nonstop volala? Alebo iba tie minuty mam spoplatnené kedy na to tel. Číslo reálne niekto volal?

sissy27
1. nov 2024

Samotne presmerovanie je zadarmo. Ale tie hovory, ktore sa zrealizuju, su vlastne ako keby si volala z toho firemneho telefonu na svoj sukromny (tak sa zobrazia aj vo vypise hovorov). A suma bude zavisiet od toho, aky pausal mas. Ja mam napriklad balik s neobmedzenymi volaniami, takze mna by to stalo 0€.

sissy27
1. nov 2024

@zic nejde len o 2simky v jednom telefone - ja nechcem mat sukromne veci vo firemnom telefone (appky, fotky, atd) a opacne. Takze mam dva telefony. Navyse sa odlisuju aj kvalitou a operacnym systemom, ten firemny by mi nevyhovoval. A vo firemnom mame povinne nainstalovane firemne veci, nejaku debilnu ochranu, firma donho moze zasahovat aj na dialku - no neexistuje, ze by som si toto pustila na svoj sukromny.

autor
1. nov 2024

@sissy27 ďakujem za vysvetlenie, zlatá si, takže by to nemala byť nejaká horibilná suma, lebo za celý mesiac tam bolo len pár hovorov krátkych. Ja som sa zľakla že platím za každú minútu tej služby ako keby som uskutočňovala hovor

janai1
1. nov 2024

čítala si vôbec ten link??? Máš to tam doslova napísané 🤦🏽‍♀️

janocka
1. nov 2024

@marsmykkok fakt? IPhony to maju cca 7 rokov, tak som myslela, ze androidy tiez 🤷🏼‍♀️

niekto2hy
1. nov 2024

@janocka Ale maju esim,teraz uz skoro vsetky drahsie modely.A ked nie je,pomoze adapter.

lindus_esterka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niekto2hy
1. nov 2024

@lindus_esterka Pochopila si zle>,,ked si niekomu volala pracovne, tak si volala zo sukr mobilu" Volala zo sluzobneho cisla. ,,Slúžia na presmerovanie prichádzajúcich hovorov ",nie odchadzajucich.

niekto2hy
1. nov 2024
lindus_esterka
1. nov 2024

@niekto2hy ale pise ze si firemne cislo presmerovala na sukromny tel a firemny nechala doma. To znamená, ze ked jej zavolal klient tak zvonil jej sukromny tel. Ale ked volala naspat ona jemu, tak volala z jej sukromneho cisla. Alebo mi cosi unika?

niekto2hy
1. nov 2024

@lindus_esterka ,,Celý mesiac som mala presmerovaný pracovný telefón na moje súkromné číslo aby som nemusela nosiť všade so sebou dva telefóny". Musis sa spytat jej,ci volala naspat a do prace si nosila len svoj mobil.😎

lindus_esterka
1. nov 2024

@niekto2hy aha, ja som to pochopila ze mesiac nonstop bola presmerovana a firemny nemala pri sebe, nevadi 😃 lebo: mam 2 kamaratov (kazdy ina firma), ktori dostali neobmedzeny homeoffice ale v praci mali tie take stolové telefony takze mali na vyber bud chodit do prace, alebo HO s tym, ze sa presmeruju na svoj sukromny tel, cize napr oni dvaja fakt fungovali xy tyzdnov len so súkromným 🤷

niekto2hy
1. nov 2024

@lindus_esterka Bingo.😎