Je podľa vás vhodný poledance ako hobby pre manželku a matku? Chcela by som začať chodiť, ale pár ľudí v rodine mi dalo najavo, že toto nie je pre mňa ako vydatú ženu na materskej vhodné. Aj muž mal pripomienky, ale jeho to už prešlo.
Podla mna uplne v pohode. Muz by mal byt rad, je to super sport na formovanie tela ;) ale si dospela zena v 21.st. Nepotrebujes nikoho povolenie na nic
Neber vážne pripomienky ľudí čo trpia predsudkami, je to šport ako hociktorý iný.
Je to šport a riadne namáhavý, ja tie baby obdivujem musí byť sila v rukách aj v nohách
Keď si vytvaruješ postavu..Nedávno u nás v parku sa fotila baletka mladá baba do 17, ale tá mala figúru..že wow
Sa cudujem, ze niekto sa dokaze pozastavit nad pole dance. Ale to, ze napr beach volejbalistky maju uplny mini sexy ubor, to nikomu nevadi. 😀 Ved by mohli mat aj normalne kratke nohavice. Namiesto toho maju mate krataso-gatky. Akoze mne je to jedno, len ked uz niekomu vadi v podstate silovy trening s vlastnou vahou na tyci, preco sa nepozastavovat aj nad tym, ci moze manzelka a matka hrat beach volejbal v gatkach.
a rodinny prislusnici sa teba pytaju ci Ty schvalujes ich hobby? akoze potrebujes ich schvalenie? naco im to vobec vesias na krk? ja by som povedala ze chodim na aerobik a hotovo.....
Záleží od toho ci budes zdieľať niektoré až fakt sexuálne fotky alebo videá na sociálnych sieťach. Práve kvoli takým, ktore to tam dávajú majú ľudia predsudky.
A by som nikomu noc nehovorila, len ze idem cvicit a je to. Nikoho do toho nic, a je to prave super pre vsetky zeny, lebo tak posilnia brucho, ruky, chrbat ako nikdy.
Lol a na pláži byť v plavkách im nevadí? Jedna kamoška je lekárka a pravidelne postuje verejne na insta fotky pole dance aj v sexi kostýmoch, je to jej hobby, zjavne by som jej mala začať hovoriť, že to není pre ňu dôstojne 😂
Podla mna je to vhodný sport pre kazdeho kto to zvladne , nedaj na nazory v rodine a po par mesiacoch ked budes mat z toho kondicku tak muz sa este potesí co vsetko dokazes 😉
Na čo Ti je názor druhých? Choď do toho!
zvysoka by som na nich ....... čo ich do toho?
Véd nie si nahá a necvicis v night klube.
A čo sa s tým chystás aj niekde vystupovať? Veď je to ako športová aktivita niekde v telocvični kde budú len ženy z tej skupiny cvičiacich. Nechápem načo si to vôbec vesala na nos zvyšku rodiny. Keď ešte vieš, že sú obmedzení.
Na pole dance chodím pár rokov a áno, mám medzi spolucvičenkami aj lektorkami manželky, matky, manažérky a vzdelané ženy na vysokých a dôležitých postoch.. a nikto to nerieši 🙂 je to šport proste.. nenechaj sa odradiť spiatočníckou mentalitou svojho okolia, je to koníček ako každý iný.
úplne normálna aktivita, čo je na tom 😀 a tak veď ostatní ani nemusia vedieť, čo robievaš vo svojom voľnom čase. a aj keby im to prekážalo, bolo by mi to teda srdečne jedno 🙂 je to tvoja vec, nech si predsa robí každý čo chce, nie? ak tam chceš chodiť, tak sa neupínaj na názor ostatných.
to vazne? Ach jaj, co koho do toho, ludia zavidia
@cookie29 skôr si myslím, že ide o predsudky ako závisť
vydatá žena pri tyči 🙊
🤣 uz len na nazor druhych by som sa pytala 😄😄
@kvetinka75 aj zavist, to ze sa niekto odvazi, ze si niekto ide za svojimi snami, potrebami, ze niekto citi tu slobodu chcem a idem
autorka, ak mas IG pozri si napriklad bb_joh je mamicka 2 chlapcov a ma tam aj foto z pool dance.
Ja chodím na aerial hoop a je to úžasné, choď do toho 😍
Ďakujem vám za vaše reakcie, presne toto som si potrebovala prečítať. Nech si každý myslí čo chce. Už som začínala o sebe pochybovať, či naozaj nie som nejaká vadná.
Nie si vadná. Vykašli sa na ľudí, lenivci čo pre seba nič neurobia a chcú otráviť aj Teba. Nedaj sa!
inak aj mne sa to veľmi páči, obdivujem tie vyšportované postavy. Ale ja som tam mlandravá, svaly žiadne, slabé ruky, môžem akurát tak s metlou po byte chodiť 😀
@kvetinka75 🤣 Toto isté som si hovorila aj ja, ale tam tú fyzičku postupne nadobudneš.
@kvetinka75 presne toto ma k tomu vedie, tie telá sú neskutočne krásne podľa mňa. Nie je to taká klasická fitkom vydretá postava. Ale je mi jasné, že moje prvé lekcie budú pekný trapas😂
No ja ti neviem, ale ja to nepovažujem za šport ako je každý iný. A existencia tejto diskusie to vlastne aj potvrdzuje.
Na rozťahovaní nôh je predsa len čosi erotické... 😉 Nebol by som práve najšťastnejší keby sa tomu venovala moja dcéra alebo partnerka.
kym tam nebudes naha a nebudes to premietat a predavat na OnlyFans, nevidim v tom ziaden problem, chod do toho 😁