Je po 22. hodine a pred činžiakom robia Rómovia hluk

16. aug 2021

Je 10hod, deti spia a pred panelákom sa na lavičkách usadila partia asi 10 rómov. Púšťajú si hudbu cez repráky a spievajú. Myslím že aj popijaju…
Čo by ste urobili vy? Zavolali by ste políciu, upozornili by ste ich nech sa trochu ukludnia alebo by ste počkali pokial sa neozve niekto iný?
Zavrieť okná nemôžme lebo by sme sa asi uvarili 😁

miankass
16. aug 2021

Polícia, nočný kľud. Len netreba hovoriť ze Rómovia, povec že dakto sedí pred blokom a robí hluk, a takoj prídu.

fifina75
16. aug 2021

Ja osobne niesom konfliktný typ tak by som zrejme čakala kým sa ozve niekto iný. Pokiaľ by mi zobudili deti tak by som zrejme zakročila

pribinak
16. aug 2021

Ini možno tiež čakajú, kým sa ozve niekto iný. Takto budete možno čakať ešte dlho.
Asi by som ich požiadala aby sa stisili. Ak sa ich bojíš, tak potom 158 alebo 159

bolarazjedna
16. aug 2021

Ja ako poznám seba, by som čakala nahnevaná a síce volať policiu by ma napadlo, ale asi toľko by som nad tým uvažovala, či volať, že skôr by prestali hulakat ako sa rozhodnem 😆

Najrozumnejsie je zavolať na políciu, je nočný kľud, oni prídu, upozornia ich, nebudu vedieť, že ste volali vy, mohol to byť hocikto z baraku.

miankass
16. aug 2021

@bolarazjedna samozrejme, ja som tak večera volala mestských na mamičky ktoré sa ozierali pred naším barakom a mali deti.

mariska1989
16. aug 2021

Prvá možnosť ,. Zhasni , zakrič z okna že ak sa neodpracu a nestišia zavoláš policajtov že je 10 hodín preč . Ak tak nebude ani po 5/10 min tak volaj ,,, druhá možnosť zavolaj hneď bez varovania a je vyriešené

autor
16. aug 2021

@bolarazjedna No ja som tiež jedna z tých ktoré budú radšej nahnevané čakať 😃😃 ale ešte trocha počkám a asi zavolám. Nech sa pre mna za mna bavia ale hlavne nech nehucia.

@miankass O týchto mamickach ani nevrav, koľko krát take vidim odchádzať zo zaprdenej krčmy aj pred pól nocou s malými deťmi… 🙄

autor
16. aug 2021

@mariska1989 to by som úplne najradšej spravila ale mám zlu skúsenosť ešte zo školy keď som sa ozvala a dostala som od Rómky po hlave.. viem že nebudú vedieť kto kričí ale bojím sa aj tak trochu, oni sú niektoré dosť agresívne videla som ti už viac krát

miankass
16. aug 2021

Tym len poukazujem že kľudne zavolaj nemusíš sa báť nezistila že to ty, ja tak zavolám a potom sledujem cez balkón co sa deje kedy dôjdu a co im hovoria 😆

miankass
16. aug 2021

Určite sa neozývaj k nim.

mariska1989
16. aug 2021

Za prvé Rómov sa netreba báť pokiaľ človek ukáže že sa ich bojí tak si budú dovoľovať ..neboj určite nebudú vedieť kto to kričal

vanda323
16. aug 2021

@pribinak Nemá sa prečo bat, stačí ísť slušne von alebo z okna poproste mladéz buďte tak dobrý dosť to tu dnu počuť, dajte to troška tichšie

miankass
16. aug 2021

@mariska1989 Ale nebudú vedieť... Také možnosti.. Sú riskantné.. Radšej nech zavolá policajtov a ma pokoj 😉

vanda323
16. aug 2021

@ma keď chces tak zavolaj polícia príde upozorní ich počká kým odídu a hotovo...

mariska1989
16. aug 2021

@miankass jj ako najjednoduchšia možnosť ..ja dám vždy možnosť upozorním na to že už je 10 hodín preč alebo že sú 3 či 5 hodín ráno ..a keď nič tak volám ...ale ja som na dedine a tu chodí jeden raz za čas ale už nerobí rachot keď tu príde pekne 3 roky 😂 ale na bytovke to je iné ..už by som asi volala keďže človek chce aj spať

vanda323
16. aug 2021

@mariska1989 Pokiaľ človek ukáže že sa ich boji budú si dovolať? To fakt? Čo sme psy? Aj psom keď ukážeš že sa ich bojíš tak skočia...rómovia sú ľudia treba normálne upozorniť slušne ..alebo proste zavolať tých pandlov prídu upozornia ich a hotovo

deti95060810
16. aug 2021

políciu... raz dva to rozprášia... 😉
len je 19 min. po 22 hod. možno že len nepostrehli pokročilý čas... my sme minule volali políciu o 2 hod. nadránom - bola hromadná bitka - prišli 3 policajné autá...podívaná.

mariska1989
16. aug 2021

@vanda323 tak som to nemyslela och 🙈 proste čo ja poznám tak ľudia sa ako keby boja ,nepovedia si svoje ale ja som papulnata 😁 takže teraz asi všetci rómovia zdravia čo u nás poznám iný sa ich boja keďže aj kradnu podaktorí

ninusa221
16. aug 2021

Čo ja viem zavolaš policajtov a pridu tam potom neskor znova aspon nam sa to stalo..

vanda323
16. aug 2021

@mariska1989 Chápem...👍

pribinak
16. aug 2021

@vanda323 jasne, partia opitých, ona sama…..uplne easy

vanda323
16. aug 2021

@pribinak Veď z okna zakričí, nemusí tam ísť....

pribinak
16. aug 2021

@vanda323 prečítaj si ešte raz svoj príspevok, píšeš že stačí slušne von …..

maminkadeticiek
16. aug 2021

U nas to ludia riesili tak ze v noci prerezali lavicky na ktorych sedeli.Radost som z toho nemala ale ked si predstavjm ze mi pod oknami niekto hulaka tak ich chapem.

vanda323
16. aug 2021

@pribinak Jaaj áno ale myslela som to tak že stačí na okno zajst rýchlo som.pisala to je jedno nech sa riadi ona ako chce, radu dostala

autor
16. aug 2021

Ďakujem, niekto iný sa ozval skôr ako ja, bol síce krik ale mozem ísť kľudne spat 😂😂

mariska1989
16. aug 2021

😂🤣

bajka16
16. aug 2021

Polícia 🤷🏻‍♀️ na sídlisku som to takto pravidelne riešila a to som nemala ešte deti len mi proste vadili 🤣 do 15min. Bolo ticho 😏

konikkon
17. aug 2021

Príspevok napísaný o 22:04. Povedz, že si vyslovene nečakala, kým odbije 22. hodina, aby si mohla ,, riešiť ".

autor
17. aug 2021

@konikkon povedzme si na rovinu, tebe by to neprekážalo?