Ahojte mamičky chcem sa opítať neviete niektorá, ak si chcem niečo objednať z mimibazáru musím sa tam zaregistrovať??? 😲
No ja si nemyslim ze je nutna registracia, nutna je na mimiaukciach ak sa chces zucastnit, ale ak chces nieco nakupit tak nemusis byt registrovana, mna bezne oslovuju mamicky a objednavaju si nieco a nie su registrovane 😉
pre objednanie tovaru tam nie je potrebné byť registrovaný (osobná skúsenosť)... Stačí ak na inzerát zareaguješ a komunikácia potom bude prebiehať cez mail. Pre aukcie je registrácia nevyhnutná.
nemusis sa registrovat...ak sa chces zucastnit aukcie, môzes poziadat toho, kto vec ponuka o povolenie zucastnit sa jeho aukcie..a je na nom, ci ti to povolenie da..ak chces nieco kupovat na bazariku , ani tam sa nemusis registrovat...je to len na tebe...ale tym, ze sa neregistrujes, tak neziskas hodnotenia..a niektore predavajuce su pri neregistrovanych dost opatrne...ale pokial obchod prebehne ok, môzes byt napisana aj v diskusii, v teme spolahlive nakupujuce...tam je viacej neregistrovanych mamiciek, u ktorych obchodik prebehol super 😉..takze je to len na tebe ci sa zaregistrujes alebo nie...ale nakupovat môzes aj tak aj tak.. 🙂 ...a pocuvaj mna..ja som tam viac ako doma 😀
@makalka165 @traktor má pravdu na MMB se registrovat nemusíš i ode mě nakupují neregistrované maminky, ale pokud se chceš zúčastnit aukcí musíš se registrovat a na aukce smíš za 7dní od registrace jak píše @ela2710 ale když jsi registrovaná méně jak 7dní a chceš na nějakou aukci napíšeš tomu kdo ji pořádá o povolení 😉
musis, a bohuzial ak sa tam chces zapojit do aukcie - musis tam byt zaregistrivana 7 dni, ako ma svoju logiku, ze sa tam treba registrovat, pridavaju sa ti tam hodnotenia, a vdaka nim si potom mamicky o tebe spravia nazor, ze ci si spolahliva a tak 🙂