Ahojte, je normálne pýtať peniaze za pečiatku na podpis?
Čo je to "pečiatka na podpis"? Keď to má daná firma v cenníku, tak asi je to ok 🤷.
Nechápem otázke.
vyrob si peciatku aj ty a mozes vyberat
@koniarova pravde podobne je to potvrdenie na úrad práce. Keď uchádzač o zamestnanie musí doniesť potvrdenie ze si hľadá prácu
Ide o potvrdenie na úrad prace
Ale čo je to pečiatka na podpis? Všetci to čítame prvý krát takýto pojem.
@markusrasford áno, zrejme myslí to, že niekto chce zaplatiť za to, že jej dá na nejaké potvrdenie pečiatku. Ale použiť pojem pečiatka na podpis, akože to jej google translator prekladal asi.
Uz to tu bolo rozoberane,ze niekde chcu za tu peciatku na potvrdenie na Urad prace peniaze, veci, cokolady, rozne pozornosti. Ja neviem, ja som vzdy opeciatkovala bez nicoho,len tak, ked viem, ze to pomoze.
Tak normalne to nie je. Ale nie je ani normalne ist si pytat iba peciatku a nemat zaujem o pracu.
@martinkatinka u nás nezamestnaný normálne kšeftujú s týmito potvrdeniami na upsvar
@katica06 ako?
@martinkatinka uplne normalne....niekto ma k dispozicii peciatku od znameho, rodiny, partnera, moze si opeciatkovat lubovolny pocet papierov. A nasledne to posuvat dalej ludom, co si nevedia tie peciatky zohnat alebo su len na to lenivi. Pracovat nechcu, staci im podpora alebo davky. Toto sa robilo vzdy, nie je to nic nove.
@muchotrafka298 no vidis, v tomto som 100 rokov za opicami
@martinkatinka Presne tak ako píše @muchotrafka298 nič nové po slnkom
@martinkatinka ale vobec nie si, nie kazdy toto vie a stretol sa s tym.
@muchotrafka298 vies co, v tomto som. Akoze bola som evidovana na UP, no pravdu povediac, taketo ma ani nenapadlo.
Ja peniaze nepýtam,ale už som párkrát odmietla potvrdiť aj keď to bol známy. Na profesii výhodených niekoľko pozícii, ktoré potrebujeme asap obsadiť a ja potvrdím,že nemáme záujem? 🤣 Pýtať peniaze je žiaľ o povahe a charaktere,ale deje sa to
autorka, prečo si nehľadáš prácu cez profesiu? postačí ti potom preukázať sa na ÚP len reakciou, ktorá ti príde automaticky z profesie na mail, kde ti potvrdia, že si sa o danú prácu uchádzala. s týmto potvrdením pôjdeš na ÚP a máš vyriešené. načo nejaké pečiatky? toto som zažila pred 15 rokmi na ÚP, nie v dnešnej dobe....
Treba si vypýtať potvrdení o platbe a to zaniesť na úrad práce. Potom by sa možno začali diať veci.
Aj u nás v meste to tak beží Kamarátka mi hovorila že bola pre pečiatku u súkromníka povedal že jej dá pečiatku vymení za 10 pohárov na zaváranie. Doniesla mu dal jej pečiatku na lístok. Niektorí to menia za čokoládu. Niektorí to zneužívajú pýtajú od nezamestnaného peniaze.
MY žijeme k kapitalizme a každý si to vysvetľuje po svojom.
Och...toto je hyenizmus. A nemôžeš si hľadať cez internet prácu? Veď budeš mať v maily dôkaz, že si hľadala...nepotrebuješ pečiatku.
To sa este nosi?nestaci kopia mailu ze sa uchadzas o zamestnanie v urcitej firme? pripadne odpoved dotycnej firmy ze ta neberu?ved by som ich do riti poslala a vybehla do vedlajsej prevadzky hociakeho kvetinarstva trafiky butiku kde by nemali problem orazit mi ten papierik.
Od nezamestnanej ešte pýtajú peniaze kôli potvrdeniu že si hľadáte prácu?? Hyeny.. Je pravda, čo píšu dámy. Pošlite danej firme mail s prílohami životopis a žiadosť. To stačí vytlačiť a odniesť na úrad. V deň podpisu, keď sa máte dostaviť.
Ešte doplním. Nepotrebujete čakať na odpoveď z danej firmy..
Toto kseftovanie je svinstvo a dalsie svinstvo je, ze to ublizuje aj realnym zaujemcom o pracu. Bola som este pred x rokmi na pohovore, vsetko super, daju mi vediet kedy mozem nastupit. Pri odchode som vytiahla papier ze este stempel potrebujem, bachol mi ho tam s tym ze aha, takze vy len koli tomuto ste prisli. Uz sa mi neozvali.
Nie není normalne