Ahojte,
kamaratka bola na celotelovej masazi, kde jej maser masiroval aj prsia je to normalne? Okrem toho masiroval samozrejme aj nohy, chrbat, krk.
Dakujem za odpoved.
L.
Moja sestra je maserka a pri kompletke mi premasirovala aj prsia aj brusnu dutinu. Nie je to nic specialne ale malokedy sa to robi, kvoli "nezrovnalostiam" s klientmi 🙂
@adri266 samozrejme, ze mi hovorila, ze mi aj prsia pomasiruje aj v ktorom smere bude tahat. A este sa aj spytala, ci nepocitujem v niektorom bolest aby sa nieco nestalo. Pred masazou mi vzdy povie, co ide robit, ci banky alebo lavove kamene alebo ci prejde po nejakom "citlivom" mieste.
a kamoška čušala ? 😀 myslím,že prsia sa zo zdrav. dôvodov nemajú masírovať,to som kdesi zachytila,ale nepamätám presne znenie...ja by som si prsia nedala masírovať ani od sestry
@janinah
podla mna to nebola masaz prs ako takych, bradavky, atd (aj ked nikde nevies) ale len prsnych svalov, v hornej casti hrudnika - tesne pod klucnymi kostami. Je to prijemne pokial je to v norme...ale urcite keby bol novy klient tak by som sa ako maserka spytala. Alebo keby mna masiroval niekto prvykrat tak by som ocenila ze ma na to upozorni alebo sa uisti ze je to ok, obzvlast ak ide o opacne pohlavie 😕
Ja mám dosť, keď chodím raz ročne na preventívnu prehliadku k ženskému lekárovi a keď mi na konci preventívky zahlási "ešte vám skontrolujem prsia" tak prestávam dýchať. Zadržiavam rehot a šteklenie až do výbuchu. Nakoniec to skončí aj tak len odskočením.
Nech mi niekto urobí takúto špeciálnu masáž tak sa aj počúram od smiechu. 😀 😀 😀
ahojte, som maser a moj nazor je, ze ak sa na tom dohodnu a maser ci maserka to nerobi bez ich vedomia, je to ok. ale ak napriklad klasicka masaz ktora nezahrna masaz prs a zrazu vam maser zacne masirovat prsia, to si myslim ze je len pre jeho profit, ak by to myslel v dobrom pre vas, informoval by vas dopredu alebo by sa opytal ci moze. moja skusenost s masazou dekoltu a prs je taka, ze je to pre zeny velmi uvolnujuce, doplna to jemnost, lasku a dotyk okolo srdca a na oblast prs. ak by ste chceli vediet viac, pozrite si na fb: peter & daniela, pracujem profesionalne v oblasti masaze a prace s telom...este by som pridal, ze by ste si ich mali masirovat pravidelne, moze to byt ako prevencia alebo ak viete ako, aj kontrola co vam neprijemnym sposobom robi doktor raz rocne, alebo povedzte partnerovi a ak nevie, moze sa to prist naucit ;)
@lia1234 zeby nejaka speci masaz? 😀 Nuz, chodievam na masaz, a stacilo by raz, aby sa ma maser ci maserka dotkla na intimnych miestach a koniec