Zaplatili by ste veštici? Je normálne, že pýta peniaze za službu? Nemalo by to byť zadarmo??
@matullienka Ako nie, ale keď má ten "dar"
Zadarmo ani kura nehrabe. Sú to podvodníci, ktorí z toho žijú.
A? Urobila si z toho živnosť, či ty by si to robila zadarmo?
A ešte jednu radu never kavinam a usetris peniaze
Tak v prvom rade by mi bolo blbé nezaplatiť... Aj keď sa jedná, o čo sa jedná... Pani ponúka služby a asi by som sa aj bála takej osobe nezaplatiť...
a keď má niekto napr. dar maľovať, spievať- robi to zadarmo? je to služba ako každá iná. Je už na tebe či tam pôjdeš alebo nie
Vestice ziju zo strihania naivnych ludi, ktore by chceli vediet buducnost. 🙂 Aj keby mala dar, preco by mala zabijat svoj cas v zivote neustalym vestenim tisicom ludi zadarmo, ktori by sa ku nej okamzite zbehli.
V roku 2022 niekto verii vesticiam? A ešte aj za to platí?
Neveriiiim
Zaujimalo by ma, aku mas profesiu a preco to nerobis zadarmo, ved ti to ide 🤔
@pribinak keby blbosť kvitla tak niektorí chodia ako botanická záhrada 🤣
Je to služba ako každá iná, ona nemusí venovať nejakú polhodinu niekomu zadarmo, je to podobne ako keď ide k súkromnej psychologičke, každý má svoj cenník. Komu sa nepozdáva, nemusí využiť služby.
To je vtip ze pyta peniaze? Ty si z kade padla z Marsu? Tak vestit alo vestice viem aj ja, sa cudujem, ze sa najdu chudinky co tomu veria cisty podvod na ktorom zarabaju nehorazne peniaze
Zadarmo ti ani cigánka pred Tescom nevyveští 😂
Vopred sa ospravedlňujem tým čo to považujú za klamstvo. Ja osobne viem vykladať karty, mám istý "dar" ako to nazývate. No a áno, aj ja si za to niečo opýtam. Nemyslím si, že je to veľká suma a keď sa ozvú znovu, že by chceli výklad, už si od nich nič nepýtam. Nezdieram ich. Berie to veľa energie a aj času. Keď mi tu na koníkovi napísali, že na jednu otázku, tak v poriadku. Nemám s tým problém vyložiť karty zadarmo. Je to chvíľka. Je tu aj druhá strana, keď ma citovo vydierajú že to súrne potrebujú preto lebo... Potom mi chodia správy aj od tých žien, ktoré v diskusiách presne takto tvrdia, že je to len klamstvo a podraz. Aj z tejto diskusie som už od vás mala správy... pekný deň prajem.
Nezaplatila by som veštici, lebo by som k žiadnej nešla. Ak by som išla, samozrejme, že zaplatím. Tak isto, ako kaderníčka " má dar" strihať ľudí, doktorka liečiť, murár stavať domy, maliar maľovať... Či ty pracuješ zadarmo?
@katikabarl ja mam tiez dar odhadnut ludi :D
Akékoľvek veštenie je proti Bohu. On jediný pozná budúcnosť človeka. Je to čisto biznis. Zarábanie na zvedavosti človeka. Vždy sa za to bude platiť.
Ano, je normalne, ze vestica pyta peniaze. Nie je normalne, ze niekto jej blabolom veri a da jej tie peniaze dobrovolne.
Ak sa nemýlim...Správne by nemala od teba pýtať konkrétnu sumu. Ale princíp je, že ona do toho dáva energiu a keby jej tak prišlo 10 ľudí, zabije tým svoj čas a nemá nič nas5, taktiež to nie je správne. Takéto veci sú "výmena". Ale ty by si mala byť osoba, ktorá sama od seba dá za tú službu peniaze, keď už tomu veríš a prišla si k nej tak jej už adekvátne zaplať.
@mpg tak služba ako každá iná asi nie...ale budis
@klarissa25 Ale áno je, to, že ona tam ide jej vezme čas, ktorý mohla venovať svojej rodine atď. To, že niektorí sú pofiderni je tiež pravda, ale to je klientova voľba risknuť, že nájde aj niekoho takého. Nik ju nenutil aby tam predsa šla..Chcela? Tak nech si zaplatí hoc je nejasný výsledok
@mimka1402 tak co sa vestenia týka všetci sú pofiderni.....normálny človek tan nepôjde
@klarissa25 Milujem ľudí, ktorí sú si istí vecami, ktoré nezažil. Ja to nerobím za peniaze, respektíve vôbec.
Ale tiež som niekedy bola skeptik, kym som si také veci nezažila na vlastnej koži. Nie všetkému rozumieme a niektoré veci asi nikdy nik nevysvetli ako sú možné.
Takže som si istá, že nie je každý pofiderny, súdim podľa seba.
Platis za cas. Vies kolko im trva tie blbosti vymysliet?
Takže keď mám talent na jazyky, mám podľa tvojej logiky robiť tlmočníka zadarmo? Napríklad.
A z čoho by žila? Ty robíš zadarmo?