Viete niekto či je na slovensku nejaky hypnotizer? liecitel a podobne? Chcela by som sa dozvediet alebo vyriesit veci z minulosti a povedali mi aby som sla na hypnozu, no je to realne?
Pripadne skús rovno napísať Martin Lajprik, nájdeš ho na instagrame pod týmto menom. Je z okolia Bratislavy
Áno Martin Lajprik, aj na YouTube má veľa videí, aj ich používam
Presne ja by som tiez volila Martina Lajprika, ma rozsiahlu tvorbu na YT a z jeho videi ide taka pokora a nadhlad, nie je to taky ten typicky ezo typek co otravuje s neustalym pozitivnym myslenim a ako je vsetko krasne a ruzove.
@lauritta0407 veru, pri ňom som v pohode s tým keď cítim, že ak je niečo na hovno tak je to aj tak v pohode a dá sa s tým niečo robiť 🙂
Prosim,na toto si dak celky pozor.ked uz hypnoza,tak len vyskoleny a doveryhodny terapeut!v sirokom okoli odporucam jedine Maxa Kasparu z ČR,ked uz sa na to chces dat
@zuzinabila ano hladam odbornika prave
Ides na to dobre.hlavne overuj,ci ma skoncenu psychologiu resp.psychiater+terapeuticky vycvik.bez togo si viac poskodis ako pomozes.hypnoza nie je sranda v rukach sarlatana
@zuzinabila poznate nejakeho takeho slovaka? Najlepsie zapadne slovensko nitriansky kraj,
nie, nepoznam.
Ja by som skúsila radšej kraniosakrálnu terapiu, ak je to skutočný terapeut, nie len absolvent rychlokurzu, vie pracovať s traumami z minulosti (osobná skúsenosť)
Skus pozrieť toto
https://www.topkouc.sk/
ja som bola liečená hypnózou u psychológa. Všetko hradila poisťovňa.
@andaluzia12 ahoj a odkial bol ten psycholoh? Ďakujem
Je ich veľa 🤷♀️ v prvom rade by asi bolo napísať že odkiaľ si..