Je na Slovensku nejaký hypnotizér?

13. dec 2023

Viete niekto či je na slovensku nejaky hypnotizer? liecitel a podobne? Chcela by som sa dozvediet alebo vyriesit veci z minulosti a povedali mi aby som sla na hypnozu, no je to realne?

13uzivatelka11
13. dec 2023

Je ich veľa 🤷‍♀️ v prvom rade by asi bolo napísať že odkiaľ si..

13uzivatelka11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
13uzivatelka11
13. dec 2023

Pripadne skús rovno napísať Martin Lajprik, nájdeš ho na instagrame pod týmto menom. Je z okolia Bratislavy

pkgirl30
13. dec 2023

Áno Martin Lajprik, aj na YouTube má veľa videí, aj ich používam

lauritta0407
13. dec 2023

Presne ja by som tiez volila Martina Lajprika, ma rozsiahlu tvorbu na YT a z jeho videi ide taka pokora a nadhlad, nie je to taky ten typicky ezo typek co otravuje s neustalym pozitivnym myslenim a ako je vsetko krasne a ruzove.

pkgirl30
13. dec 2023

@lauritta0407 veru, pri ňom som v pohode s tým keď cítim, že ak je niečo na hovno tak je to aj tak v pohode a dá sa s tým niečo robiť 🙂

zuzinabila
14. dec 2023

Prosim,na toto si dak celky pozor.ked uz hypnoza,tak len vyskoleny a doveryhodny terapeut!v sirokom okoli odporucam jedine Maxa Kasparu z ČR,ked uz sa na to chces dat

autor
14. dec 2023

@zuzinabila ano hladam odbornika prave

zuzinabila
14. dec 2023

Ides na to dobre.hlavne overuj,ci ma skoncenu psychologiu resp.psychiater+terapeuticky vycvik.bez togo si viac poskodis ako pomozes.hypnoza nie je sranda v rukach sarlatana

autor
14. dec 2023

@zuzinabila poznate nejakeho takeho slovaka? Najlepsie zapadne slovensko nitriansky kraj,

zuzinabila
14. dec 2023

nie, nepoznam.

breznica
14. dec 2023

Ja by som skúsila radšej kraniosakrálnu terapiu, ak je to skutočný terapeut, nie len absolvent rychlokurzu, vie pracovať s traumami z minulosti (osobná skúsenosť)

alus33
14. dec 2023

Skus pozrieť toto
https://www.topkouc.sk/

andaluzia12
14. dec 2023

ja som bola liečená hypnózou u psychológa. Všetko hradila poisťovňa.

danka123
9. aug 2024

@andaluzia12 ahoj a odkial bol ten psycholoh? Ďakujem