Ak s tým máte skúsenosti, poraďte ako to mám urobiť. Zrazu mi vyhadzuje iba novú verziu, ktorá je hrozná, neprehľadná, skrátka hrôza. Chcela som ísť do svojho wishlistu, no beznádejne. Nemôžem sa dostať k veci, ktorú chcem kúpiť, lebo sa tam neviem dostať. Ďakujem za všetky reakcie a podnety. Budem rada, ak napíšete ako sa vám páči táto verzia, prípadne ak mi pomžete sa v nej vyznať. No navďačnejšia budem, ak mi poradíte ako sa z nej dostať a vrátiť k starej verzii.
dnes tu moznost uz nemam...? nova verzia je fakt neprehladna....
Ani mne sa nepači nova verzia.Všetko čo je dobre zanika. ☹
Ani mne sa nový bazár nepáči............. Prosím verziu starý bazár. Ďakujem
aj ja by som rada staru verziu ... ☹
tento novy dizajn MK je fakt o nicom.....otrasny!!!!!!!!!
ani ja uz nemam moznost dat staru verziu a napr. neviem ulozit vec o ktoru mam zaujem do oblubenych........kde sa to da?
CHCEM SPÄŤ STARÝ BAZÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strasne clovek sa tu nevyzna,neda sa zmenit stara verzia nemozem to najst
Ja stary bazar nechcem. Podla mna je lepsi, len sa treba s nim zzit. Lepsie sa v nom nastavuju vyberove kriteria ako v starom, vyhodi mi naozaj len to co do tych kriterii spada. Podla mna si zasluzia programatori pochvalu.
Ako ITckarka viem, ze nova aplikacia niektorych uzivatelov sokuje, tazko si na nu zvykaju, ale nakoniec zistia, ze je to nova fakt lepsie.
odkedy je bazar po novom nemam chuť tu chodiť, asim sa poobzeram po novom bazariku
@mafifinka už ani ja s tým neviem pohnúť. Ešte pár dní dozadu sa dalo prepnúť na starú alebo novú verziu, teraz už to ne iem nájsť. Už zom počula veľa ohlasov, že kvôli tomu končia s bazárom alebo jednoducho prepínaju na bazár výnimočne. Nerozumiem tomu, prečo rušia to, čo dobré a odskúšané, stačilo ho len postupne vylepšovať. Pripadá mi to akoby to bol zámer, akési zredukovanie predá ajúcich aj tovaru. Iný døvod nevidím, lebo tá nová erzia je hrozná, neprehľadná, nanič. 😖
Baby este vcera to slo 🙂 a dnes sa tu neviem zorientovat 😖 JA CHCEM TU STARU VERZIU,POMOOOOOOC ☹
Tak toto je katastrofa!!!
Ked chcem hladat napr. obuv...vyhodi ma a chce heslo...zadam ake cislo...zase chce heslo....zadam pre dievcata, zase ma vyhodi...dam dalsiu stranu, zase chce heslo a astraasne dlho nacitava dalsiu stranu,ktoru mi nakoniec neukaze.....OTRASNE NIECO...neprehladne, dlho vsetko nacitava...
Ja som tiež stále frčala na starej verzii,až kým mi ju sami pred časom neprepli "nasilu" na tento nový bazárik 😝 😝 😝 No a stalo sa to,že aj ked som mala možnosť sa vrátiť na starý bazárik,nespravila som to a začala si zvykať na nový....Jasnéééé,že má chyby a veci,ktoré sa mi nepáčia a všetko nefunguje ešte hladko,ale vedela som,že jedného dňa bude už len tento nový a že zvyknúť si proste musím,ak tu chcem fungovať aj dalej 😉
Tak som si proste zvykla ako na mnoho iných vecí v živote --nič iné mi nezostávalo 😝 😉
tak ako na staru verziu bazarika sme si na zaciatku zvykali ,tak to bude aj s touto novsou,dajte tomu sancu 😉
preco hned vsetko nove zatracovat,aj ked sa nam to stare zauzivane zda lepsie ... 😝
@cristi Je pravda,že tento nový bazárik nie je dokonalý..dlho sa načítava..vo wishliste sa zle pohybuje a ked rozklikneš nejaký inzerát a chceš sa vrátiť spät do wishlistu,vráti sa to zase na úplný začiatok atd atd..ale tak verím,že bude všetko O.K. k maximálnej spokojnosti šomrajúcej verejnosti 😝 😝 😝 😝 keby sme v živote riešili len takéto blbovinky,bol by život fakt jednoduchý 🙂 😉 🙂
Mne ten nový bazár tiež nesadol, no verím, že sa s ním nejako zžijem. Za pozitívne považujem možnosť zadať ktorúkoľvek stranu a nemusieť sa na ňu dlho preklikávať. V starej verzii sa na mňa vždy škerili len tie pluskové inzeráty a k tým ďalším som musela klikať donekonečna. Teraz si zadám stranu akú chcem a som tam. 🙂
Mne sa tento nový tiež nepáči, aktualizujem, vyhadzuje, že došlo ku chybe, otras,......
@etel1 To robí aj mne,ale po chvílke sa už aktualizovať dá 😉 väčšinou ak ideš aktualizovať po jednom inzeráte 😝 😝 😝
Ale tam budme radi,že je to zadarmo 😉 že si tu môžeme dať koopec foto vo veľkom rozlíšení a že admini pridali aj nové možnosti predaja napr. "do domácnosti,či iné" a že nám konečne nemažú inzeráty a skôr pristúpili k inteligentnému "napomínaniu" 😝 🙂 😉
@certi to, ze ta vyhadzuje asi nebude chyba aplikacie ale niekde inde. Mozno zlyhava server, mozno este nie je optimalizovana databaza a nevie spracovat naraz vele poziadaviek, mozno bude treba inac naindexovat tabulky., mozno... Proste novy bazar ma este detske choroby, ktore sa urcite vychytaju.
A hladat sa da rychlo a len to co naozaj chces, len treba prepnut hlavu na inu logiku. Dokonca si mozes zaskrtnut viac vyberovych kriterii, co v starom nebolo. Pre mna je toto najvacsie plus.
A miesto vyplakavania na ploche, v skupinach a v diskusiach by sa mali uzivatelky konecne spamatat a svoje podnety smerovat priamo na adminov. V pripade bazara to je tu: https://www.modrykonik.sk/group/7315/detail/
Mario o tom pisal, a este stale je to na hlavnej stranke, teda odkaz na toto: https://www.modrykonik.sk/blog/mariosmykal/mess...
Lebo toto vyplakavanie je zlepsieniu funkcionality bazara rovnako uzitocne ako mrtvemu zimnik.
na uplnom spodu stranky mas kolonku vrat stary dizajn....