Zdravím, chcela by som sa spýtať či je možné zistiť majiteľa bankového účtu. Ide o účet založený v Tatrabanke. Chcela by som si to preveriť. Vďaka
@tuppuk no "super" teda. ďakujem za odpoveď
@sunshine999 A co potrebujes vlastne vediet, preco to meno? Fakt neda sa to. AJ keby si mala znamu v banke tak ona nemoze bez pritomnosti fyzickej toho cloveka nahliadat na ucet.
neviem ci nahodou aj neuvidíš meno majitela uctu,ak ty posles zo svojho uctu € na jeho ucet...vtedy vo vypise alebo v internetbankingu sa mi zda ze ti ukaze komu si poslala €...opravte ma ak sa mylim
dobre ti vravia, nik ti nepovie nazov uctu, ak by si v hotovosti vlozila, tak na vkladovom listku mas meno, ale rataj s tym, ze je poplatok za vklad asi 1,50€.
ďakujem za odpovede, už to je OK.
@sunshine999 ja som to tiež potrebovala zistiť tak som išla do banky ale raifaisen a povedala som že nato číslo účtu mi mali byť poslané peniaze a povedali mi že komu patrí to číslo síce som urobila zo seba debila ale povedali mi nebo majiteľa účtu a povedala som nakoniec že v robote sa potom museli pomýliť.
@sunshine999 ak posielaš s Tatry do Tatry vidíš komu si poslala .
Pri niektorých učtoch keď prídu peniaze od dotyčného človeka cez IB ukazuje dokonca aj celú adresu nie len meno
To sa veru zistit neda. Musel by to ten clovek napisat.
@nikoll29 dá sa to zistiť dokonca aj adresu :D je to sila ale aj haluz lebo mne prišiel raz balíček na manželovu starú adresu a keď som sa pýtala odkiaľ nabrala adresu, vraj z účtu. Že jej ju celú zobrazilo. Takže nie len meno ale aj podrobnejšie osobné údaje ;) dodnes nechápem ako to mohlo byť.
@marlenka222 Mne to tiež zobrazí, majiteľa účtu aj s jeho adresou. Mam tatra banku. Keď dostanem peniaze aj keď ja pošlem ale musí to byť teda tiež tatra banka. Pri prijatí peňazí vidím aj z iných bánk aspoň meno priezvisko.
@sunshine999
@basska_b och to až takto? Tak bude musieť manžel do banky a prehodiť. To som si myslela že Google vládne svetu, lebo pozná všetko aj kde kto býva ale banky sú na Tom ešte lepšie
@stela01 kde prosím? Ja to nevidím nikde. Problém už je síce doriešený, ale napriek tomu ma to zaujíma. Ďakujem
Asi to bude tak, že údaje o majiteľovi sa zobrazia iba ak majú obidvaja účet v TB. Alebo neviem, ale inak si to neviem vystvetliť :D
@sunshine999 veď sa to tu píše ak majú obaja rovnaký účet myslím tým banku .
Veď viem, to som písala aj ja..
@sunshine999 ja nemám účet v tatra banke a ukázalo mi majiteľa, tak isto aj keď som vkladala tak jedno ukázalo, druhé nie. Nemôžeš si ty ako majiteľ uctu niečo nastaviť, ochrana údajov, alebo také niečo? Ved sa skus spýtať v banke, prečo ti niekde ukazuje kto je majiteľom, niekde nie. Na toto snáď môžu odpovedať.
Píšem znovu: Už to nie je aktuálne. Ale ďakujem za odpovede 🙂
Prosim poradte mi. Poslala dom peniaze na ucet za tovar. Tovar mi neprisiel. Bola dom oklamana. Mam slovensku spotitelnu, taktiez som poslala peniaze na ucet slovenskej sporitelni. Ako zistim meno podvodnika? Dakujem
@lleennoocckkaa dobry den mozem sa spytat od koho ste objednavali? Ja teraz riesim dilemu lebo sa mi predavajuca nevidi
@lleennoocckkaa dobrý deň, ako ste to prosím vyriešili? Som v rovnakej situacii
Kamoske uz stiahli vela penazi z uctu ona ma vub a tento je postova banka uz aj nahlasila.ale nic v postovej banke povedali ze nemozu zistit ked tam nema ucet
SK8665000000000096161502
@lleennoocckkaa Môžem sa opýtať? Ak ma oklamali o 50€ a 35€ dá sa to nejako riešiť? Poprípade čo by s tým polícia spravila. Ďakujem
Dobrý deň a ako si pomôžem keď som si niečo objednával cez niekoho peniaze som mu poslal a s balíka nič nebude nechce sa ozvať ani nič podobné ako si môžem pomôcť dakujem
@paladiinkush môžete ísť do svojej banky a dať návrh na vrátenie ciastky. Banka bude kontaktovať majiteľa účtu, nech vráti ciastku. Je to ale u väčšiny bank spoplatnené. Plus na Facebooku si pozrite na stránke Podvodníci podľa Ibanu či je tam vedený záznam, lebo 99% podvodnikov okráda každý deň. Potom už len podať hromadné trestné oznámenie. To už sa viete spojiť na tej stránke s ostatnými poškodenými
@sunshine999 Nič také nejestvuje, iba ak ti z toho účtu prídu peniaze ty to tam vidíš, to meno, inak nie. Aj keby ideš do banky nepovedia ti to sú dôverné informácie, ktoré prísne musia uchovávať. Aj keď peniaze vkladáš na účet, pýtajú sa komu účet patrí teba, povieš meno a buď ostane ticho alebo povie, že to nepasuje. Robila som viem, sú za to prísne pokuty to je ochrana gdpr, striktne sa to kontroluje. Aj keby vkladáš peniaze a opýtajú sa na meno majiteľa a povieš zle, ona povie že nesúhlasí a ty jej povieš že a čie je to číslo ani vtedy ti nemôže nič povedať.