Áno aj ja to tak mám viem že sú tu ešte jedny s rovnakým priezviskom ako ja a nepoznám ich ani neviem ako poriadne vyzerajú a byvaju dokonca na konci ulici 😂
U nás má pol dediny/mestecka rovnaké priezvisko
Ale už sa nemusia všetci poznať.
nic nezvycajne, ani neobvykle.
V triede som mala dve spoluziacky, obe mali navlas rovnake aj meno aj priezvisko, a neboli rodina. Dokonca bavali tak mozno na 5 min. od seba, ale nemali jedni s druhymi nic spolocne.
Moje dcery mali v skolke spoluziaka s menom a priezviskom totoznym, ako pred pred 30 rokmi moj spoluziak na ZS, a tiez nemaju nic spolocne.
Teraz na ZS maju baby dvoch spoloziakov chlapcov, obaja maju rovnake priezvisko, a nie, niesu rodina.
Na tom nie je nič čudné. Priezviská sa dávali tak dávno, že aj keby vtedy boli rodina teraz už nie sú.
Nič nezvyčajné 😊
Bože to je otázka teda 🤣🤣🤣🤦♀️
-Dve rodiny ? Kľudne oveľa viac - kedysi mali rodiny 8-9 -10 detí , a ak bola prevaha synov - ajajáááj - pol dediny mala rovnaké priezvisko 😀
Stačia tri generácie a už len tí, ktorí nejako sledujú rodokmeň, vedia, s kým sú rodina "po prababke".
Samozrejme
Hej, uplna rarita, zavolaj do Markizy nech to pridu natocit do vecernych sprav. 🙈
Preboha😄😄😂.
Áno 4 domy od nás rovnaké priezvisko, nepoznáme sa akurát sme mu raz zaniesli poštu, lebo bola jeho a omylom v našej schránke.
je to možné hlavne z toho dôvodu že sú minimálne jedna rodina prisťahovaná. ak by to boli staré dedinské rodiny, boli by rodina na milion %…
U nás v dedine sa vzali dvaja s rovnakým priezviskom. On bol prisťahovaný. Študovali pre istotu aj rodokmene, príbuzní neboli. Ona bola rada, že si nemusela po svadbe meniť doklady.
Jasné, ja mám v okolí 5 km štyri rodiny s rovnakým priezviskom ako ja a hoci teda tomu okoliu s inými priezviskami keby pátram nejaká vzdialená rodina som veľkej väčšine, práve s tými s rovnakým priezviskom nás nespájajú ani tie vzdialenejšie väzby z predošlých generácii.
Kým v roku 2003 priezvisko Horváth či Horváthová malo spolu 30 813 ľudí, o 21 rokov neskôr je ich nositeľov dohromady 69-tisíc.
Čo myslíš, poznajú sa všetci? 😅🤦
Coze?? To je normalne paranormalny jav 😂 A poviem ti srandu, asi 10 domov od nas byva chlap, ktory sa vola presne ako moj muz, aj meno aj priezvisko maju rovnake 😱 a vooobec sa nepozname. O tomto vytvor diskusiu 🤣🤣
Áno je možné, mojho priezviska je dosť v našej dedine a nie sme rodina
Ked ma dedina 100 obyvatelov, tak tam vie kazdy o kazdom aj to, co vcera varili. Ale v dedine, kde je 500 domov, a ze takych nie je malo, tak tam sa ludia vobec nemusia poznat, obzvlast ti co su tam pristahovalci castokrat ani nevedia ako sa volaju ich susedia az do chvile, kym nepotrebju ich vyjadrenie k stavebnemu povoleniu.
Jasne, ze ano.
Ja som mala svokru a tá sa volala za slobodna rovnako aké meno mal muž čo sa za neho vydala a neboli rodina. Štvrť dediny sa rovnako volalo a boli to biely.
Samozrejme nie je to nič nezvyčajné.
My mame susedov oproti,maju rovnake meno aj priezvisko,byvaju vedla seba. Poznaju sa samozrejme. Urcite je vsak mozne,ze su ludia ktori sa aj nepoznaju
Mala som tak spoluziakov na ZS… vobec neboli rodina, ti druhi sa do dediny pristahovali. Nic nezvycajne
my byvame v bytovke sme tu 3 rodiny s rovnakym menom a ziadne vazby
Prečo by to nebolo možné?
Do triedy s mojim synom chodí dievča s rovnakým priezviskom
Absolútne sa nepoznáme, nemáme spoločnú žiadnu rodinu
Dokonca ani nemáme typické slovenské priezvisko