Je možné, že môj psík prestal od zistenia môjho tehu papať?

sasanka256
7. mar 2016

Ahojte. Som na začiatku tehotenstva a ešte ani neviem v kolkatom som týždni tento piatok mam prvý termín u doktora tak až potom sa to dozviem. Približne týždeň viem ze som tehu. Celý týždeň mám nonstop nevoľnosti stále vraciam a všetko mi strašne smrdí a mám pocit ze môj psík ktory ma ešte len 8 mesiacov to precituje všetko so mnou. Poslende 4 dní vôbec nič nechce jesť a stále vracia. Dovtedy sme sa vždy tulili a hrali sa no teraz už vôbec nepríde ani ku mne. Ako keby sa ma bál. Máte niektorá z vás takúto skúsenosť? Čo som tu hladala podobné otázky tak som našla ze psikovia sa len nechceli priblížiť ku brusku ale nemal ich psík problém papat. Máme ešte jedného psika fenku a ta s tým vôbec nemá problem. Ďakujem vám za každú odpoveď 😊

nyusika
7. mar 2016

ja verim, ze to mozne je. moj pes vzdy vyciti, v akom rozpolozeni som... a ked mam splin/som chora/nestastna/trapim sa, tak je extra tulivy a maznavy, nespusti ma z oci a doslovne plati, ze "beha za mnou ako psik"

blondkvetinka
7. mar 2016

je to možné, ale radšej choď k veterinárovi, aby nebol skôr chorý. Pretože ak havino 4 dni poriadne neje a stále vracia, nie je to oka. Daj potom vedieť, ako si dopadla 🙂

misel0806
7. mar 2016

Psiky su velmi inteligentne a vnimave tvory stoja pri nas vsetko s nami prezivaju. Nie nadarmo sa hovori najlepsi a najvernejsi priatel cloveka je pes. Takze urcite nastiv veterinara drzim palce✊✊✊😀😊

maria1989
7. mar 2016

bež za veterinárom prosím ťa

kexik218
7. mar 2016

No ja by som isto zasla za veterinarom, mne to pripada na nakazenie kliestom, nas mal to iste uz sa neda spolahnut na to ze je chladno.

cerez
7. mar 2016

Pes bude mať iný problém a podľa mňa to vôbec nesúvisí s tvojim tehu. 4 dni nežerie a zvracia, mal už byť u veterinára. Stráca minerály a to je pre šteňa nebezpečné.
Podľa profilu si prvorodička, tak ti dám len dobrú radu. Keď ti bude tvoje dieťatko hnačkovať a zvracať, nečakať kedy sa to samo polepší, ihneď navštíviť lekára. Prepáč, ale musela som to napísať!

mirka822
8. mar 2016

No já bych šla k veterináři. Sice to může tím být, ale lepší je včas vyloučit, že není nemocný.