Je možné, že ma deti nabíjajú energiou?

modrofuzik11
20. okt 2011

Ahojte dievčatá, musím sa vám zveriť. Dnes som mala naozaj ťažký deň. Kubko má tri mesiace, budí sa na kojenie cca 4 krát za noc. O 5.30 som vstávala, aby som bola kvôli pracovným povinnostiam v BA. Chodí so mnou manžel, berieme aj Kubka a keď je potreba, vybehnem ho nakojiť. V práci bol des a hrúza, zlá nálada, veľa práce,... Keď som odťial cca o 14.30 h odchádzala, Kubko chcel samozrejme papať. Myslela som si, že odpadnem od únavy. Všetko s vedomím, že keď sa vrátim domov, tak ma nečaká žiadny oddych, pretože je potrebné sa postarať ešte aj o 2 ročnú Saru a manžel bohužiaľ večer ide preč, takže mi vôbec nepomôže. A čuduj sa svete, čo sa stalo? Keď som zbadala Saru, únava odpadla a ja som obidvoch hravo uložila do postele a krásne sme spolu zaspali. Dokonca mám ešte aj síl napísať sem tento postreh. Je toto vôbec možné? Odkiaľ sa tá energia vzala? Som svojim deťom za toto nesmierne vďačná...

elise
20. okt 2011

@modrofuzik11 ahoj deti dokážu dať neskutočne veľa energie, ked mi môj syn povie že ma ľubi a pozrie sa na mna svojimi očkami a obíme ma vtedy sa citim veľmi šťastne a nálada sa oveľa zlepší, stres opadne.

tinki
22. okt 2011

krásne si to napísala..určite môžu detičky dobíjať energiu..Ale ide o zhodu všetkých okolnosti. Chodíš do práce, máš teda aj inú činnosť ako len sedieť doma, takže to, že prídeš domov k svojím pokladom, je jasné, že ťa nabije energiou. 😉 🙂