Ahoj, podľa Vás a vašich skúseností je možné reklamovať tlačenie záverečnej práce ? V papiernictve mi ju vytlačili zle. Chýbajú zrkadlové okraje každej párnej strane. V dokumente PDF je to však urobené dobre – zrkadlové okraje sú pekne vidieť. Neviem ako je to možné (pravdepodobne zlý stroj, alebo niečo nevedel prečítať) to vytlačilo úplne zle resp. chýba na každej strane zrkadlový okraj, čiže každá druhá strana má text vo vnútri. Práca vyzerá zle, a takto ju odovzdať nemôžem. Povedala som to predajcovi, ktorý to dal vytlačiť, vraj dôležitý je text, nevyzerá to tak zle. Odovzdať sa to tak ale nedá, mám 3 kopie (dokopy 160 papierov), ktoré môžem vyhodiť do koša alebo spáliť. Máte skúsenosť, že by sa to dalo vyreklamovať ?
@zazrakysadeju povedala som to, predajca sa vykrucal že tlačil čo je v dokumente (tam to bolo aj dobre nastavene), čiže chyba tlačiarne. S tým že však hrozne to nevyzerá, samozrejme mu to bolo nepríjmne a len nech ideme preč, lebo chyba je na ich strane. Zajtra sa tam vrátim a skúsim reklamovať a budem aj volať ako postupovať.
@gemerka17 určite reklamuj a daj potom vedieť, ako to prebehlo
Pokým to máš v pdfku správne, jasné, že za chybu tlače nemôžeš a mali by ti to zreklamovať. Povedz, že si sa na to "nevyzerá to hrozne" pýtala v škole a poslali ťa s tým preč. Niektorí si neuvedomujú, že takéto práce musia aj nejako konkrétne vyzerať.
Daj si zavolat veduceho, reklamuj mailom aj osobne..žiadaj napravu !
Alebo si nemala zaplatit ! Cd maš mala si si to dat vytlačit inde.Mne sa to iste stalo s bicyklom, dohodli sme sa na cene, na 2.den ju zvyšil o 100% a este aj zle to spravili a ja p..som to zaplatila, pritom sa mi rehotal do ksichtu.Vsetka chyba na ich strane.
Dnes by som to uz nezaplatila
Taka dom bola vytocena, nemohla som spat a nrmala som to kde reklamovat, lebo veduci to robil
Hotovo, vyreklamovane. Je to chyba stroja. Vytlačili znova a dobre
@gemerka17 tieto veci si musíte skontrolovať keď si to vyzdvihnete aby ste to hneď mohli riešiť. Samozrejme môžete sa vrátiť a povedať im o tom 🙂